به گزارش خبرنگار مهر، علی ستوسر ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در خانه سالمندان گناباد برگزار شد اظهار داشت: یکی از ملاکهای شناخت بیماری روانی این است که فرد مبتلا از لحاظ عملکردی افت دارد در نتیجه برای کسب درآمد با مشکل مواجه است.
ستوسر افزود: در شهرستان گناباد 29 نفر تحت پوشش و مستمری بگیر و 20 نفر نیز پشت نوبت در این مورد هستند که شناخته شده اند و پرونده دارند اما هنوز نتوانسته ایم به آنها مستمری بدهیم.
وی تصریح کرد: مشخصات همه این افراد در بانک جامع بهزیستی ثبت است و اطلاعات موثق وجود دارد اما بودجه کافی در این زمینه وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برای جنسیت در بیماران روانی فرقی وجود ندارد افزود: بهزیستی در بحثهای مربوط به درمانی، روانی و اجتماعی به عنوان یک ارگان تخصصی عمل می کند.
ستوسر بیان داشت: در بحث معلولین و جامعه تحت پوشش آنان در بهزیستی، موضوع مسکن جای بحث دارد.
وی افزود: از سال 85 تا سال 89 برای معلولین جهت ساخت مسکن 4 تا 5 میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت می شد.
وی ادامه داد: این کمک بلاعوض به عنوان یک محرک مناسب سبب ایجاد انگیزه در معلولین شهرستان شد و باعث شد که بالغ بر 50 مورد از جمعیت تحت پوشش بهزیستی در این مورد صاحب مسکن شوند.
ستوسر در ادامه با اشاره به برخی از فعالیتهای بهزیستی گفت: بازدید از 49 مرکز، برگزاری کلاسهای اطفای حریق برای کلیه افرادی که در مراکز هستند، برگزاری کلاسهای کمکهای اولیه با همکاری اورژانس شهرستان، اجرای مانور زلزله در برخی مهد کودکها از جمله این فعالیتها بوده است.
وی بیان کرد: برگزاری این کلاسها برای بیش از 400 پرسنل این مرکز با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
ستوسر همچنین با اشاره به مرکز سالمندان گناباد نیز گفت: مرکز سالمندان گناباد در سال 1383 تاسیس شد و در حال حاضر تعداد 26 نفر خانم و 9 نفر آقا در این مرکز زندگی می کنند.
وی افزود: سالمندان این شهرستان بیش از هر نیازی به بازدید و عیادت مردم نیاز دارند و هیچ چیز به اندازه این ملاقاتها آنها را خوشحال نمی کند.
وی بیان کرد: برخی از این سالمندان کسی را ندارند و از شهرهای دیگر در این مرکز حضور دارند.
نظر شما