به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی شامگاه یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی کردستان اظهار داشت: تهاجم فرهنگی و ناتوی فرهنگی به یکی از تهدیدات امروز جامعه تبدیل شده است و دشمن توانسته تا حدود زیادی بر روی جوانان و نوجوانان جامعه تاثیرگذار باشد و ما باید هوشیار باشیم و برای مقابله با این تهدیدات برنامه ریزی داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تحقیق و طراحی نقشه راه همیشه در برنامه های فرهنگی مورد تائید مقام معظم رهبری است، افزود: از بین رفتن فرهنگ خودی، القای فرهنگ بیگانه و تثبیت فرهنگ بیگانه در جامعه سه عامل مهم و تاثیر گذار در تهاجم فرهنگی دشمنان نظام بر روی جوانان است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان ادامه داد: دین ستیزی جوانان و اسلام ستیزی دشمنان نظام اسلامی ایران زمینه وقوع جرم و افزایش جرائم مختلف را در جامعه فراهم کرده است.
بابایی یادآور شد: فضای مجازی، امواج ماهواره، در دسترس بودن مواد مخدر، آسیب های ناشی از تلفن همراه، به وجود آمدن عرفان های نوظهور، عدم پایبندی خانواده ها به اصول اسلامی، رابطه های نامتعارف و غیر شرعی دختران و پسران، در حاشیه ماندن واجبات دینی و ارزشی شدن ناهنجاری های جامعه باعث شده است تا هر روز شاهد افزایش جرائم در میان جوانان جامعه باشیم.
وی بیان کرد: عدم توجه به خانواده و بازیگری نهادهای دیگر به جای خانواده و عدم توجه به ادبیات نظری در وقوع جرم را می توان از دیگر عوامل افزایش جرم در جامعه عنوان کرد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان در خصوص راه حل معضلات اجتماعی نیز گفت: توجه به منویات مقام معظم رهبری و تغییر در ساختار فرهنگی موجود می تواند در کاهش وقوع جرم در جامعه موثر باشد.
بابایی با بیان اینکه فقر فرهنگی مهمترین عامل وقوع جرم در جامعه است، افزود: فقر اقتصادی تنها یک بهانه است و عفو و گذشت، صلح و سازش و توجه به خانواده در پیشگیری از وقوع جرم می تواند موثر باشد.
همایش ها به نمایش تبدیل شده اند
وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری جشنواره ملی خانواده و سلامت اجتماعی اشاره کرد و اظهار داشت: انتظار می رود با برگزاری یک جشنواره منسجم، شاهد خروجی مناسبی از این جشنواره باشیم و تاثیرات آن بر روی جامعه به خوبی دیده شود.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کردستان ادامه داد: متاسفانه جشنواره و همایش های بسیاری در طول سال با موضوعات مختلف در استان برگزار می شود که بیشتر این همایش ها تنها به نمایش تبدیل شده اند و هیچگونه خروجی مناسبی ندارند.
بابایی یادآور شد: در بیشتر همایش های برگزار شده تنها به بحث کمیت توجه می شود و کیفیت برگزاری همایش ها به هیچ عنوان مورد توجه برگزارکنندگان این برنامه ها نیست.
وی در پایان بیان کرد: با برگزاری همایش ملی خانواده و سلامت اجتماعی نقش خانواده ها در جامعه بیش از پیش نشان داده می شود و تحقق این مهم می تواند در مرتفع شدن بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی موثر باشد.
نظر شما