پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۱۲

قزلسفلو:

کلاله الگوی وحدت در کشور است

کلاله الگوی وحدت در کشور است

کلاله - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری کلاله از این شهرستان به عنوان الگوی وحدت یاد کرد و گفت: اقوام مختلف با وحدت در این منطقه بسر می برند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی قزلسفلو صبح سه شنبه در جمع مدیران شهرستان افزود: هر چه وحدت بیشتر باشد، پیشرفت نیز بیشتر خواهد بود.

وی اظهار داشت: دشمنان از حرکت رو به جلو نظام و مردم ما ناراحت هستند و در طول 33 سال با حرکتهای مختلف سعی کردند این انقلاب را نابود کنند.

وی عنوان کرد: حضور مردم، رهبری امام راحل و مدیریت مدبرانه مقام معظم رهبری سبب شد تا دشمنان در برنامه هایشان همواره شکست خورده باشند.

قزلسفلو با اشاره به انتخابات آتی گفت: برای اولین بار انتخابات بصورت تجمیع و انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراها برگزار می شود.

سرپرست فرمانداری کلاله یادآور شد: در انتخابات سال 88 دشمنان دست به دست به هم داده بودند تا انتخابات را برهم زنند و از شگرد تقلب استفاده کرده بودند که با روشنگری مقام معظم رهبری مردم متوجه فتنه شدند.

وی افزود: بطور حتم باز هم دشمنان از هر برنامه ای برای آسیب زدن بهره می گیرند و برای برگزاری انتخابات خوب نیاز به حضور حداکثری و انتخابات سالم داریم.

وی گفت: هفته وحدت و دهه فجر زمینه مناسبی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات است.

کد خبر 1797209

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha