به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر"، ديدگاه گولن درباره آينده بسيار اميدبخش است ، وي دنياي آينده را دنيايي مي داند كه صلح و عدالت در آن محقق مي شود. اين اثر به نويد الهي در وحي در زمينه پرهيزكاري و نيكوكاري پرداخته است كه پرهيزكاران از نيروهاي الهي براي دستيابي به اهدافشان برخوردار هستند.
انسانها براي دسترسي به پرهيزكاري بايد ويژگي ها و فضيلتهاي دست پيدا كنند كه اين امر در بالاترين درجه در تمدن اسلامي مشاهده شده است.
گولن دراين كتاب اين فضيلت ها را به ما يادآوري مي كند و راهي كه نفسهاي بلند مرتبه در اعصار گذشته طي كرده اند را به ما نشان مي دهد.
گولن مسلمان ترك تبار، پس از اتمام تحصيلات عاليه خود از يك دانشكده الهيات خصوصي در ارزروم، شروع به تدريس و موعظه در زمنيه اهميت درك تساهل كرد.
به سوي بهشت گمشده، مرواريدهاي حكمت، پيامبر خدا: محمد(ص)، حضرت محمد(ص) به عنوان فرمانده، مفاهيم كليدي در آداب عرفان، اصول ضروري دين اسلام، به سوي يك تمدن جهاني عشق و تساهل از جمله آثار گولن هستند .
نظر شما