پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۱:۵۶

معاون مدير كل پرورش طيور و زنبور عسل در گفت و گو با "مهر"

توليد عسل در كشور 200 تن كاهش يافت

توليد عسل در كشور 200 تن كاهش يافت

معاون مدير كل پرورش طيور و زنبور عسل گفت: علي رغم افزايش تعداد كندو در سال 83 ، ميزان توليد عسل در اين سال در مقايسه با سال 82 حدود 200 تن كاهش يافت .

رضا تركاشوند در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با بيان اين مطلب افزود:  با وجود افزايش 100 هزار كندو در سالجاري اما به لحاظ شرايط آب و هوايي در مناطق مختلف ميزان توليد عسل در 83  در مقايسه با سال 82  حدود 200  تن  كاهش يافته است .

وي  در مورد افزايش تعداد كندوها در سال83 افزود: در سال گذشته تعداد كندوهاي عسل از دو ميليون و 700 هزار كندو به دو ميليون و 800 هزار كندو رسيد .

 تركاشوند با اشار ه به  اينكه مصرف سرانه عسل 200 گرم از ميانگين جهاني  بالاتر است ، گفت: مصرف سرانه عسل در دنيا  حدود 200 گرم و در ايران  حدود 400 گرم  برآورد شده است .

به گفته وي ميزان صادرات عسل در سال گذشته با 15 درصد رشد نسبت به سال قبل  به دو هزار و 180 تن رسيد و اين در حالي است  ميزان صادرات اين محصول طي ده سال گذشته حدود دو هزار تن بوده است .

تركاشوند گفت: صادرات عسل به صورت بسته بندي و عمدتا به  كشورهاي  آسياي ميانه صادر مي شود .

وي در مورد توليد عسل در برنامه  چهارم توسعه افزود: پيش بيني مي شود تا پايان برنامه چهارم توسعه حدود 49 هزار تن عسل در كشور توليد شود .

کد خبر 179844

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha