پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۴۲

شفیع‌زاده به مهر مطرح کرد:

برخی می‌خواهند استقلال اهواز را ضعیف جلوه دهند/ سیاست‌مان سکوت است

برخی می‌خواهند استقلال اهواز را ضعیف جلوه دهند/ سیاست‌مان سکوت است

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال اهواز با اشاره به اینکه در دو سال اخیر در سایه حرکت کرده و سیاست سکوت را در پیش گرفتیم، گفت: متاسفانه برخی‌ها می‌خواهند استقلال اهواز را بی‌آبرو و ضعیف جلوه دهند.

شهرام شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد اختلاف بین مدیریت و سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز، ضمن بیان مطلب فوق گفت: بحث بوجود آمده بخاطر یک بازیکن بود که به صورت تستی در تمرینات حضور یافته بود. آقای حنطه می‌خواست از این بازیکن استفاده کند، اما به او گفته شد این بازیکن کارت ندارد، به همین دلیل حنطه تا حدودی ناراحت شده بود.

وی با اشاره به اینکه این مسائل درون خانوادگی است و نباید چنین قضایای کوچکی به بیرون درز کند، افزود: قرارداد حنطه ثابت و انگیزشی است تاکنون ایشان 25 درصد قراردادشان را دریافت کرده‌اند و اگر بتواند تیم را نگه دارد، مبلغ خاصی را دریافت و بابت هر بردی هم مبلغی پاداش به او داده می‌شود.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال اهواز با تاکید بر اینکه ما کسی را به زور نگه نمی‌داریم، تصریح کرد: قصد داشتیم دو سال پیش حنطه را به استقلال اهواز بیاوریم که نشد اما امروز با هدایت این مربی نتایج خوبی بدست آوردیم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.

وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: موفقیت‌های اخیر تیم در نیم فصل دوم ماحصل تلاش مجموعه باشگاه از مالک، مدیرعامل تا سرمربی بازیکنان است. در تعطیلات نیم فصل 150 تا 200 میلیون به تیم پرداخت شده، 30 درصد قرارداد بازیکنان را داده ایم و 5 بازیکن جدید را جذب کرده ایم. در چنین شرایطی بیان مشکلات کم لطفی است.

شفیع‌زاده با بیان این خبر که به بازیکنان و کادرفنی اعلام کردیم اگر هر بازی را ببرند علاوه بر پاداش خاص، 10 درصد از قراردادها را پرداخت می‌کنیم، تاکید کرد: بخاطر دو برد اخیر حدود 15 میلیون تومان به کل تیم پاداش دادیم. همچنین علی شفیع‌زاده به عنوان رئیس هیات مدیره در این مدت بسیار کمک کرده‌اند تا مشکلات مالی برطرف شود و تیم بدون مشکل در مسابقات به میدان برود.

وی اضافه کرد: برخلاف گذشته بخاطر نوسانات ارزی ما حداقل برای هر سفر باید 14 میلیون تومان هزینه کنیم، ضمن اینکه یک تیم نیستیم و علاوه بر تیم بزرگسالان، 4 تیم دیگر در رده‌های پایه داریم که هزینه سفر آنها برای هر بازی و مسابقه همین رقم می‌شود.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال اهواز با تاکید بر اینکه برخی‌ها می‌خواهند استقلال اهواز را بی‌آبرو و ضعیف جلوه دهند، خاطرنشان کرد: ما در این دو سال در سایه حرکت کردیم و سیاست سکوت را در پیش گرفتیم اما متاسفانه عده‌ای می‌خواهند تیم را به حاشیه ببرند.

وی یادآور شد: کارون یعقوبی به عنوان مدیرعامل در این مدت عملکرد خوبی داشت و به نظر من اگر مشکلی هم وجود دارد باید درون خانواده برطرف شود. من از کادر فنی و بازیکنان می‌خواهم با تمام قوا و بدور از مسائل حاشیه ها کارشان را انجام دهند.

وی شفیع زاده در پایان گفت: مگر چند بخش خصوصی در فوتبال ایران فعالیت می‌کند. ما با عنوان اولین بخش خصوصی در فوتبال سرمایه گذاری کرده‌ایم اما نمی‌دانم چرا اینگونه با ما برخورد می‌شود. به عنوان بخش خصوصی از روز نخست به استقلال اهواز آمده‌ایم و تا به امروز حتی زمانیکه تیم به دسته دوم رفت، از این تیم حمایت کردیم و به حمایت‌های‌مان از این تیم ادامه می‌دهیم.

کد خبر 1798762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha