پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۰۰

ترکی اعلام کرد:

تامین آب برای چهار هزار هکتار از اراضی روستاهای اخترآباد ملارد

تامین آب برای چهار هزار هکتار از اراضی روستاهای اخترآباد ملارد

ملارد - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی استاندار تهران از تامین آب مورد نیاز از طریق تصویه خانه ها و رودخانه شور اخترآباد برای چهار هزار هکتار از اراضی روستاهای اختر آباد شهرستان ملارد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، نعمت الله ترکی ظهر امروز در جلسه تخصصی تامین آب طرح توسعه جهاد کشاورزی شهرستان ملارد اظهار داشت: این جلسه با هدف بررسی چگونگی تامین آب طرحهای توسعه ای کشاورزی شهرستان ملارد برگزار شد.

وی بر ارائه راهکارهای تامین آب مورد نیاز کشاورزان در بخشهای مرکزی، صفادشت و اخترآباد تاکید کرد.

این مسئول همچنین بررسی و شناسایی مشکلات و رفع معضلات طرحهای در دست احداث توسعه کشاورزی در شهرستان ملارد را مورد تاکید قرار داد.

ترکی از تامین آب مورد نیاز از طریق تصویه خانه ها ورودخانه شور اخترآباد برای بیش از چهار هزار هکتاری از اراضی روستاها ی اختر آباد خبر داد.

معاون برنامه ریزی استاندار تهران بر تسریع در روند عملیاتی این مهم، پیگیری مشکلات ومسائل پیشروی کشاورزی در قالب جلسات و با حضور مسئولان استانی و شهرستانی نیز تاکید کرد و خواستار توجه ویژه مدیران و مسئولان مربوطه به این مهم شد.

کد خبر 1798799

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha