پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۴ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۰۴

باقرزاده اعلام کرد:

44 درصد از بزرگسالان کشور بی سواد هستند

44 درصد از بزرگسالان کشور بی سواد هستند

شیراز – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور گفت: 44 درصد از بزرگسالان کشور دارای مدرک ابتدایی و راهنمایی هستند که این افراد بیسواد به شمار می روند.

به گزارش خبرنگار مهر علی باقرزاده بعدازظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه معاونین سوادآموزی آموزش و پرورش استان فارس افزود: در حال حاضر 3 میلیون و 692 هزار نفر بیسواد از سنین 6 تا 49 سالگی در کشور وجود دارند و در همین بین 10 میلیون و 600 هزار نفر نیز دارای تحصیلات ابتدایی هستند.

وی ادامه داد: 9 میلیون و 156 هزار نفر نیز در کشور دارای تحصیلات راهنمایی وجود دارند که البته باید به این موضوع نیز توجه کرد که 40 میلیون نفر با سواد غیر محصل نیز در کشور زندگی می کنند.

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی ادامه داد: در سال 90 وضعیت باسوادان زن و مرد مساوی شده و همچنین وضعیت باسوادان شهری و روستایی نیز مساوی است.

باقرزاده با بیان اینکه یک میلیون و 200 هزار نفر از دانش آموزان دارای اولیای بیسواد هستند یادآور شد: باید به این نکته توجه داشته باشند که سوادآموزی باید به عنوان یک برنامه دقیق و درست در نظام آموزش و پرورش کشور جای بگیرد.

وی ادامه داد: سوادآموزی باید مدرسه نحور دنبال شود و مدارس کانون اصلی سوادآموزی باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ممکن است که نام سازمان نهضت سوادآموزی تعطیل شود ولی به طور حتم سوادآموزی در کشور تعطیل نمی شود چرا که امروز همه پیشرفت ها و توسعه های دنیا به وسیله توسعه علم و دانش ایجاد می شود.

حسین دانشور به عنوان معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان فارس معرفی شد.

کد خبر 1798822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha