به گزارش خبرنگار مهر از ورزشگاه آزادی، دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم رقابت های لیگ برتر از ساعت 15 امروز جمعه به قضاوت محسن قهرمانی در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. حواشی قبل از آغاز این دیدار را در زیر می خوانید:
* فرانکو بارهسی اسطوره فوتبال ایتالیا ساعت 14 وارد ورزشگاه شد اما به علت پر بودن جایگاه ویژه، به جایگاه گزارشگران رفت. فردوسیپور هم از این موضوع استقبال کرد و به خبرنگار مهر گفت: "چه جالب فرانکو اینجا بیاید و کنار من مینشیند؟ این خیلی جالب است." البته او دقایقی بعد به جایگاه ویژه جدید ورزشگاه رفت.
* جایگاه ویژه ورزشگاه پر شده و بسیاری از افراد که بلیت حضور در جایگاه را دارند، ازدحام زیادی در راهروها صورت دادهاند. ضمن اینکه ماموران از ورود تماشاگران به ورزشگاه ممانعت میکنند.
* دن گاسپار که به همراه امید نمازی به ورزشگاه آزادی آمده است، برای ورود به جایگاه ویژه با مشکلات بسیار مواجه و دقایقی پشت در معطل شدند.
* حنیف عمرانزاده در هنگام گرم کردن بازیکنان استقلال، درون دروازه قرار گرفته و توپهایی که از دروازهبانها عبور میکرد، در اختیار سایر بازیکنان قرار میداد.
* کارلوس کیروش دیرتر از سایر اعضای کادرفنی تیم ملی به ورزشگاه آزادی آمد که تماشاگران استقلال با دیدن سرمربی تیم ملی ایران شعار "کارلوس یادت باشه، رحمتی باید باشه" را سر دادند.
* کیروش در هنگام ورود به جایگاه ویژه با "فرانکو بارهسی" اسطوره ایتالیا خوش و بش گرمی کرد و در کنار او نشست.
* پیش از آغاز مسابقه دربی 76، تماشاگران استقلال علی دایی سرمربی پیشین پرسپولیس را تشویق کردند، تشویقی که یادآور شکست او برابر استقلال در دربی است.
نظر شما