مدير كل دفتر امور زنان و خانواده سازمان بهزيستي در گفتگو با خبر نگار اجتماعي خبر گزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : اين طرح به منظور توجه به نيازهاي بهداشتي و درماني خانواده هاي نيازمند ، زنان و دختران خودسرپرست و سرپرست خانوار و برخورداري آنها از مزاياي خدمات بيمه درماني ، در بيمارستان ها و ...اجرا مي شود .
دكتر دولت خليلوند افزود : تا پايان سال 81 تعداد 302 هزار نفرتحت پوشش اين طرح قرار گرفتند كه قرار است اين تعداد در سال جاري نيز در تعدادي از استانها اجرا شده و به 583 هزار نفر افزايش يابد .
وي گفت : به موجب اين طرح بيمار پس از تاييد سازمان بهزيستي ، براي بستري شدن به مراكز دولتي معرفي شده و تحت درمان با تخفيف يا رايگان قرار مي گيرد . البته عده اي نيز هستند كه عليرغم داشتن دفتر چه بيمه ، توانايي پرداخت همان 25 درصد هزينه را هم ندارند كه با تعيين صلاحيت از سوي بهزيستي ، كارهاي درماني آنها بدون دريافت هيچ هزينه اي انجام مي شود .
وي اظهار داشت : اعتبار اين طرح در سال 81 بيش از 80 ميليارد ريال بود كه از سوي سازمان مديريت و برنامه ريزي در اختيار وزارت بهداشت و درمان قرار گرفت و پس از آن نيز از سوي معاونت سلامت به سازمانهاي حمايتي از جمله بهزيستي واگذار شد ولي بودجه امسال هنوز مشخص نشده است .
خليلوند افزود : در واقع هزينه اصلي را وزارت بهداشت مي پردازد و بهزيستي نيز بيماران نيازمند را به سيستم مددكاري بيمارستانها معرفي مي كند تا از خدمات رايگان بهره مند شوند .
نظر شما