به گزارش خبرنگار مهر، یکی از اعضای هیئت داوران صبح شنبه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این نمایشگاه هزار و 25 اثر ثبت نام شده که 250 اثر از 29 استان کشور مورد قضاوت داوران این جشنواره قرار گرفت.
حسین یاوری افزود: این آثار در بخشهای، هنرهای نگارگری، چوب، فلز و سفال، کاشی و رودوزی معرق به نمایش گذاشته شده و 30 اثر برگزدیده در مراسمی تجلیل خواهد شد.
وی عنوان کرد: در بخش نگارگری 51 اثر مورد قضاوت قرار گرفت که هشت اثر برگزیده معرفی شد همچنین در بخش هنرهای چرمی از 71 اثر 12 اثر برگزیده انتخاب شد و در بخش هنرهای صنایع دستی کار شده با فلز هفت اثر و در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شد.
یاوری بیان داشت: وجه تمایز نمایشگاه جشنواره امسال با جشنواره برگزار شده در سال گذشته پذیرش 40 اثر از معلولان کشور بود که 25 اثر مورد قضاوت داوران جشنواره قرار گرفت.
وی عنوان کرد: بیشترین آثار برگزیده این نمایشگاه از استانهای تهران، اصفهان و اراک بود و استان یزد با 10 اثر در این نمایشگاه حضور داشت.
نظر شما