به گزارش خبرنگار مهر ، حیدر پورسلیمان صبح امروز در همایش فرهنگیان اهر با بیان این مطلب اظهار داشت: با تلاش آموزش و پرورش و اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان که آسیب کلی در مناطق روستایی دیده بودند از اول مهر ماه امسال کانکس های اختصاصی دراین روستاها برای تحصیل دانش آموزان فراهم شده است.
وی افزود: در سال آتی نیز کلیه مدارس روستایی و شهری که در حال ساخت هستند، عملیات ساخت آنها به اتمام می رسد و برخی مشکلاتی که فعلاً به لحاظ دوشیفته بودن با آن مواجه هستند برطرف می شود.
وی توسعه رشته های فنی حرفه ای متناسب با نیازهای بازار کار را از اولویت این مدیریت برشمرد و افزود: امیدواریم با ایجاد رشته های جدید خصوصاً فعالیت مجدد رشته معدن شاهد تربیت نیروی انسانی فنی برای معادن فعال اهر خصوصاً معدن مزرعه ، انجرد و سونگون باشیم.
وی از کسب رتبه برتر کشوری توسط پژوهشسرای دانش آموزی اهر خبر داد و افزود: پژوهشسرا دانش آموزی اهر از سوی وزارت آموزش و پرورش به عنوان قطب کشوری بیوتکنولوژی انتخاب شده و دراین راستا تمامی پژوهشگران کشور می توانند از تجربیات علمی و دستاوردهای حاصل شده دراین پژوهشسرا و علم استفاده از سلولهای زنده را با تکنولوژی جدید آموزش ببینند.
وی گفت: هم اکنون بیش از 220 نفر از دانش آموزان نخبه و پژوهشگر عضو این پژوهشسرا بوده و از کارهای علمی پژوهشی و تحقیقاتی این مؤسسه بهره مند هستند و اعضای این پژوهشسرا تاکنون 17 اختراع را ثبت جهانی و کشوری کردند.
نظر شما