پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۰۱

اخبار کوتاه/

توقیف خودرو ماکسیما با 210 کیلومتر سرعت/ کشف 180 هزار مواد محترقه از قاچاقچیان

توقیف خودرو ماکسیما با 210 کیلومتر سرعت/ کشف 180 هزار مواد محترقه از قاچاقچیان

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس پلیس راه استان زنجان با اشاره به توقیف یک دستگاه سواری با سرعت 210 کیلومتر در ساعت، از جان باختن سه نفر در سه حادثه رانندگی در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  سرهنگ عبدالعلی رشتیانی با بیان این مطلب گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی رانندگان و مردم از بروز بسیای حوادث تلخ جاده ای جلوگیری می کند.

وی یادآور شد: اعمال قوانین راهنمایی و رانندگی تنها در راستای حفظ جان مردم و براقراری نظم و امنیت ترافیکی صورت می گیرد.

سرهنگ رشتیانی  افزود: متاسفانه در 48 ساعت گذشته در محورهای مواصلاتی استان سه حادثه مرگبار رانندگی به وقوع پیوست که در این حوادث سه نفر از هموطنان جان باختند.

وی، در خصوص این حوادث اظهار داشت : در کیلومتر 86 لاین شمالی اتوبان " زنجان – تبریز " یک دستگاه کامیون با یک دستگاه سواری پیکان برخور د که در این حادثه راننده سواری پیکان به علت شدت جراحات وارده جان باخت .

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان افزود : در کیلومتر 56 اتوبان "زنجان –قزوین " نیز یک دستگاه سواری پژو پارس با سه عابر پیاده برخورد که در این حادثه ، راننده و دو عابر پیاده مجروح و متاسفانه یکی از عابران نیز به نام " محمد – عروتی نژاد " در دم جان باخت.

سرهنگ رشتیانی ، در خصوص حادثه سوم نیز گفت : این حادثه در کیلو متر یک اتوبان " زنجان – قزوین" به وقوع پیوست که در این حادثه یک دستگاه سواری پژو پارس با یک عابر برخورد که در این حادثه عابر به علت شدت جراحات وارده در بیمارستان جانش را از دست داد.

وی  گفت: ماموران پلیس راه زنجان یک دستگاه سواری ماکسیمای سفید را که با سرعت سر سام آور 210 کیلومتر در حرکت بود متوقف و توقیف کردند .

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان ، با بیان اینکه این خودرو دارای یک میلیون و 340 هزار تومان خلافی بود گفت : پلیس با متخلفان و قانون شکنان به شدت برخورد می کند.

کشف 180 هزار مواد محترقه از قاچاقچیان

معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان زنجان از کشف 180 هزار مواد محترقه و 30 هزار لیتر سوخت قاچاق از قاچاقچیان طی 24 ساعت گذشته در این استان خبر داد.

 سرهنگ کیقباد مصطفائی افزود: ماموران آگاهی زنجان در راستای مبارزه با قاچاق کالا و هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون و یک دستگاه اسکانیا مشکوک شدند.

وی، با بیان اینکه ماموران با تمهیدات لازم این خودرو ها را متوقف و مورد بازرسی قرار دادند گفت : تعدادی تجهیزات دریافت از ماهواره که به طرز ماهرانه جاسازی شده بود کشف شد .
 
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان زنجان گفت :ماموران همچنین موفق شدند در بازرسی دقیق از این کامیون 180 هزار مواد محترقه قاچاق کشف کنند.
 
سرهنگ مصطفائی تاکید کرد: ماموران آگاهی زنجان همچنین موفق شدند در بازرسی از یک دستگاه اسکانیا 30 هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و در این ارتباط دو قاچاقچی را دستگیر کنند.
کد خبر 1800611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha