به گزارش خبرنگار مهر، مجید عباسیان امین ظهر امروز در بازدید از برخی طرح های صنعتی استان افزود: این تعداد واحدهای صنعتی در شهرک های صنعتی رودسر، آستارا، لاهیجان، آستانه اشرفیه، بندر انزلی، سفیدرود رشت، سیاهکل، شفت، صومعه سرا، لنگرود، لوشان و ماسال مستقر و درحال تولید هستند.
وی همچنین با بیان اینکه زمینه های تولید واحدهای مزبور غذایی، سلولزی، شیمیایی، فلزی و کانی غیر فلزی است، اظهارداشت: توجه به صنعت، سرعت تحقق شعار تولید ملی را افزایش می دهد.
رئیس هیئت مدیره شهرک های صنعتی گیلان ادامه داد: سرمایه گذاری این واحدهای تولیدی افزون بر 196 میلیارد ریال بوده و 495 نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
وی بیان داشت: دشمنان انقلاب اسلامی ایران فشارها و تحریم های خود را علیه ایران اسلامی شدت بخشیده اند تا بتوانند از این طریق به اهداف پلید خود دست یابند در حالیکه با تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی می توان تمام توطئه های دشمنان را نقش برآب کرد.
عباسان امین یادآور شد: توجه به صنعت و صنعتگران در راستای تحقق شعار سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
نظر شما