پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۴۶

اخبار استان تهران/

جریمه 323 واحد صنفی متخلف در شهرستان دماوند

جریمه 323 واحد صنفی متخلف در شهرستان دماوند

استان تهران - خبرگزاری مهر: رئیس مجمع امورصنفی مشترک تولیدی، فنی، توزیعی و خدماتی شهرستان دماوند گفت: 323 فقره پرونده متخلفان واحد صنفی در بازرسی از اصناف این شهرستان در دی ماه 91 تشکیل شد و پس از اجرای مراحل اداری جریمه شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا خواجه ای افزود: واحد بازرسی مجمع امور صنفی شهرستان دماوند در دی ماه 91 از دو هزار و 284 صنف در شهرهایدماوند، گیلاوند، رودهن، آبسرد، کیلان، آبعلی و روستاهای اطراف برای کنترل و نظارت بر نحوه توزیع کالاهای مورد نیاز مردم بازرسی کرد.

وی بیان داشت: در این بازرسیها 323 واحد متخلف شناسایی و پس از تشکیل پرونده به مراکز ذیربط ارجاع داده شدند.

رئیس مجمع امورصنفی دماوند در ادامه با بیان اعلام آمادگی کامل واحد بازرسی این مجمع ادامه داد: رسیدگی به 170 فقره شکایات حضوری و 29 شکایات تلفنی شهروندان از دیگر اقدامات این واحد بوده است.

خواجه ای با بیان اینکه نظارت مردم و دقت آنان در نحوه توزیع کالاها و اعلام عملکرد خلاف مقرارت صنوف و ارائه گزارش تخلفات به این واحد مانع هر گونه تخلف صنفی خواهد شد، از شهروندان دماوندی خواست هرگونه شکایت در زمینه تخلف واحدهای صنفی را با شماره تلفن 76344748 - 76319292 و یا با شماره فکس 76319291 گزارش و پیگیری کنند.

اجرای طرح نظارت ویژه بر میادین میوه و تره بار در منطقه 17 تهران

با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و آغاز خریدهای نوروزی، میادین میوه و تره بار جنوب غرب تهران  به صورت ویژه نظارت  و ساماندهی می شوند.

رئیس اداره ساماندهی مشاغل و اصناف شهرداری منطقه 17 تهران با اعلام این خبر گفت: اگرچه طرح نظارت  بر میادین میوه و تره بار و کیوسکهای مستقر در محدوده منطقه  در طول سال و به شکل منظم انجام می شود با این حال این طرح ضربتی  با توجه به افزایش مراجعه شهروندان در روزهای پایانی سال به شکل مضاعف اجرا خواهد شد.

حمید حمید نیا افزود: در قالب این طرح مسئولان هر یک از میادین با همکاری اداره های مرتبط شهرداری موظف می شوند، اقدمات لازم  برای نظافت، شستشوی نما، تعمیر، مبلمان شهر، آذین بندی، نصب پرچم ایران  در این میادین را انجام دهند.

وی تصریح کرد: همچنین مأموران به شیوه های  مستقیم و غیر مستقیم  بر نحوه  کیفیت  ارائه کالا و خدمات به مشتریان نظارت می کنند و در مراحل نخست با ارائه تذکر شفاهی به مسئولان خاطی میادین میوه و تره بار و  غرفه های آن و در صورت نیاز در مراحل بعدی با اخطار کتبی و اقدامات قانونی از حقوق شهروندان  و مصرف کنندگان حمایت می کنیم.

تابلوی فرهنگ داوطلبی هلال احمر در تهران رونمایی شد

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: تابلوی فرهنگ داوطلبی هلال احمر طی مراسمی در جمعیت هلال احمر استان تهران رونمایی شد.

علی جوادی افزود: این تابلو شامل فلش کارتهایی از مجموعه فعالیتها و مفاهیم تعریف شده در حوزه داوطلبان هلال احمر استان تهران است.

وی اظهار داشت: این تابلو از این پس به منظور آشنایی شهروندان با جمعیت هلال احمر، فعالیتهای داوطلبانه مردمی و جذب بیشتر امدادگر و نیز، تشویق عموم مردم برای همکاری با این جمعیت در مراکز عمومی پر تردد همچون مترو، ترمینالها، ادارات و فرودگاه نصب می شود.

جوادی ادامه داد: این مراسم با حضور رئیس سازمان داوطلبان، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران، جمعی از معاونان و مشاوران این جمعیت رونمایی شده است.

کد خبر 1800985

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha