پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۱، ۸:۴۱

8 و 9 بهمن ماه؛

سمینار هندشناسی در خانه­ هنرمندان ایران برگزار می شود

سمینار هندشناسی در خانه­ هنرمندان ایران برگزار می شود

به همت معاونت پژوهشی خانه هنرمندان ایران و همکاری سفارت هند در ایران، سمینار دو روزه هندشناسی 8 و 9 بهمن ماه در خانه­ هنرمندان ایران برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این همایش یکشنبه 8 بهمن ماه از ساعت 17 در سالن استاد شهناز خانه­ هنرمندان ایران با سخنرانی اساتید برجسته و اجرای موسیقی افتتاح می شود.
 
برنامه سخنرانی های علمی و نشست ها در روز دوشنبه 9 بهمن از ساعت 9 تا 11 در سالن استاد غلامحسین امیرخانی در نشست پژوهشی ادبیات با سخنان دکتر محمدرضا نصیری، دبیر فرهنگستان زبان و ادب فارسی در تهران، دکتر حسن رضایی باغ بیدی «اشتراکات بین فارسی قدیم و میانه و سنسکریت» و علی دهباشی «تاگور در ایران» و سیدصادق حسینی اشکوری «نسخه های خطی فارسی هند»آغاز می شود.
 
دومین نشست این همایش از ساعت: 11:15 الی 12:45 با عنوان نشست پژوهشی عرفان و تصوف با ارائه سخنرانی دکتر کریم نجفی برزگر، معاون امور بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دکتر کوروش کمالی «عرفان سعدی و هند»، جناب آقای دکتر محمد جواد ادبی «عرفانی ایرانی در هند، شیوا فولادیانپور «مذهب سیکها و ایران» برگزار می شود.
 
نشست سوم هم از ساعت:14:00 الی15:30 با عنوان نشست پژوهشی معماری با سخنرانی دکتر بهمن نامور مطلق، معاون آموزشی و پژوهشی خانه هنرمندان، دکتر محمدرضا پورجعفر «اشتراکات معماری هند و ایران»، دکتر حشمت السادات معینی فر «هند مدرن»، حبیب درخشانی «هنر هند در عکس جهان» برگزار می شود.
 
چهارمین نشست از ساعت 15:30 الی 17:00 با عنوان نشست پژوهشی موسیقی، هنرهای نمایشی و سینما با سخنرانی
فرهاد پالیزدار، رئیس مرکز مطالعات فرهنگی بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلام، دکتر فرزان سجودی «سینمای هند، دکتر مجید سرسنگی «اشتراکات تآتری ایران و هند»، هومن بابک «رقص کلاسیک هندی» پایان می یابد.
 
مراسم اختتاحیه دوشنبه 9 بهمن ساعت 17 با سخنرانی دکتر مجید سرسنگی مدیرعامل خانه هنرمندان ایران، دکتر بهمن نامور مطلق، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر حسن بلخاری، استاد دانشگاه تهران و دی.پی.سریواستوا، سفیر کشورهند در جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.
کد خبر 1801198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha