پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۵۵

هاشمی:

برگزاری 2500برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی ویژه دهه فجر در استان مرکزی

برگزاری 2500برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی ویژه دهه فجر در استان مرکزی

اراک- خبرگزاری مهر: مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی از برگزاری 2500برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی در استان همزمان با سی و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزار خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس هاشمی، صبح روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: همزمان با دهه مبارک فجر3 هزار و 500 برنامه در استان مرکزی برگزار می شود.

وی گفت: از این تعداد 2500 برنامه فرهنگی، هنری و ورزشی و حدود یک هزار برنامه شامل افتتاحیه پروژه های عمرانی و خدماتی است.

مسوول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در استان افتتاحیه پروژه های مرکزی 12 ستاد شهرستانی، 230 کمیته در استان، 25ستاد در شهر و بخش های استان در راستای برگزاری هر چه با شکوهتر برنامه های ایام الله دهه فجر تشکیل شده است.

حجت الاسلام هاشمی گفت: در این راستا 200ستاد روستایی به همت کمیته عشایری و روستایی ستاد دهه فجر استان و دهیاران و فرمانداران و یکصد ستاد مردمی در محله ها، مساجد و پایگاه های بسیج استان تشکیل شد.

وی اظهار کرد: برگزاری 70 محفل انس با قرآن کریم، اجرای یکصد برنامه در حوزه بانوان و خانواده، برگزاری 150 گفتمان دینی، برگزاری45  یادواره شهداء و 380 مسابقه ورزشی از جمله برنامه های دهه فجر در استان مرکزی است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی اضافه کرد: 470 جشن انقلاب در سطح مساجد و کانون های فرهنگی هنری از دیگر برنامه های این ایام در استان مرکزی است.

حجت الاسلام هاشمی برگزاری430 مسابقات فرهنگی هنری را از دیگر برنامه های این ایام دانست و افزود: این مسابقات شامل طراحی و نقاشی، فیلم و عکاسی، مقاله نویسی، خاطره نویسی، روزنامه دیواری، سرود و کتابخوانی است.

وی همچنین از برپایی 195 نمایشگاه علمی، فرهنگی و هنری در این استان خبر داد و گفت: این نمایشگاه ها با موضوع اسناد انقلاب، دستاوردهای انقلاب، نقاشی، هنرهای تجسمی و صنایع دستی است.

مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی برگزاری 380 همایش ها، جشنواره ها،گرهمایی و شب شعر، 45 سلسه نشست ها، میزگردها و کرسی های آزاد اندیشی در سطح مراکز آموزش عالی و دانشگاه ها، اجرای 65 تئاتر خیابانی و نمایش عروسکی و برگزاری 170 مراسم از 12تا 22 بهمن را از دیگر برنامه های این ایام عنوان کرد.

کد خبر 1801362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha