پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۰۵

جلالی:

بیش از 1100 خانواده روستایی از مسکن طرح هادی بهره‌مند می‌شوند

بیش از 1100 خانواده روستایی از مسکن طرح هادی بهره‌مند می‌شوند

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم از بهره مندی بیش از هزار و 170خانواده روستایی از مسکن طرح هادی به اعتبار هشت میلیارد و 500 میلیون تومان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله جلالی در نشست مطبوعاتی که قبل از ظهر یک شنبه برگزار شد به معرفی نحوه فعالیت کمیته همیاری و تشکل های مردمی ستاد دهه فجرپرداخت و اظهار داشت: هفت طرح مسکن به اعتبارهشت میلیارد و 500 میلیون تومان ویژه روستائیان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) قم در ایام دهه فجر به بهره برداری می رسد.

وی بیان کرد: از 40 واحد مسکن روستایی دیگر نیز در ایام دهه فجر به اعتبار 6 میلیارد و 400 میلیون ریال بهره برداری می شود که اعتبار آن درسفر مقام معظم رهبری تامین شده است.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم افزود: یک مدرسه توسط خیر مدرسه ساز و با حضور خیرین استان در بلوار جمهوری روز 15 بهمن ماه کلنگ زنی می شود.

وی بیان داشت: کمک هزینه جهیزیه به 300 نوعروس تحت پوشش کمیته امداد قم با اعتبار چهارمیلیارد و 200 میلیون ریال در ایام دهه فجر اعطا می شود.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) استان قم عنوان کرد: توزیع سبد کالا به سه هزار و 200 خانواده روستایی تحت حمایت کمیته امداد تا سقف 110 میلیون تومان در ایام دهه فجر انجام می شود.

وی اضافه کرد : بیش از 100 خانواده روستایی نیازمند در روستاهای استان شناسایی شده اند که آن ها نیز از این سبد کالا بهره مند می شوند.

جلالی ادامه داد: تمام اعتبارات این کار با کمک های مردمی تامین شده است.

تجلیل از دانشجویان برتر فراخوان مقاله سبک زندگی

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قم ابرازداشت: دانشجویان برتر تحت پوشش کمیته امداد که بهترین مقاله سبک زندگی را ارائه داده اند ، طی همایشی تجلیل می شوند.

وی تصریح کرد: بازدید از مراکز نگهداری معلولین و خانواده های شهدا و تجلیل از خانواده های شهدای خیر از دیگر برنامه های مسئولین کمیته امداد امام خمینی (ره) قم در ایام دهه فجراست.

کد خبر 1801632

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha