پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۱:۰۲

مودب:

ادبیات انقلاب اصلی‌ترین بخش ادبیات امروز ایران است

ادبیات انقلاب اصلی‌ترین بخش ادبیات امروز ایران است

علی‌محمد مودب نویسنده و شاعر معاصر گفت: ادبیات انقلاب اصلی‌ترین بخش ادبیات است و بدون شک تاثیر خود را در نسل‌های بعد هم خواهد گذاشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد مودب نویسنده کتاب «همین قدر می‌فهمیدم از جنگ» در مورد ادبیات انقلاب گفت: ادبیات انقلاب اسلامی جریانی است که اصل تولیدات و حضور و ظهور استعدادها در این نوع ادبیات اتفاق می‌افتد و گستردگی بسیار زیادی از مذهب دارد تا فضاهای اجتماعی و سیاسی و مقاومتی و....؛ و همه اینها تحت تاثیر پدیده انقلاب تولید می‌شود. این ادبیات اصلی ترین بخش ادبیات است.

مودب در مورد مخاطبان ادبیات انقلاب افزود: به نظر من در هر حوزه‌ای مخاطب دارد مثلا در شاخه مذهبی مخاطبان خودش را و در شاخه دفاع مقدس هم مخاطبان خود را دارد و بعضا، همپوشانی دارند.

مودب در ادامه به برگزاری جشنواره‌های ادبی در این راستا اشاره کرد و گفت: جشنواره به خودی خود، کار خوبی است و از این طریق جوانان به جامعه ادبی خود را معرفی می‌کنند .استعدادها با برگزاری جشنواره‌ها  کشف می‌شوند. به هر حال ادبیات انقلاب چهره‌های خود را در همین فضاها پیدا می‌کند. فقط بحث در اجرای بهتر جشنواره‌هاست تا در تمام کشور یک حادثه جدی ایجاد کنند و همه را به حوزه ادبیات جذب کنند. به طوری که بتواند به معرفی چهره‌های ادبی خود نه تنها در ایران، بلکه در خارج از ایران هم بپردازد.

مودب در خصوص اینکه جوانان چقدر با ادبیات انقلاب ارتباط گرفته‌اند، تصریح کرد: اینکه نسل امروز با ادبیات انقلاب نتوانسته ارتباط برقرار کند، درست نیست. زیرا وابسته به زمان نیست یک اتفاق معرفتی و جدی در حوزه فکر و در حوزه عرفان و عمل است؛ پس این پدیده را نمی‌توان یک پدیده زمانی صرف دانست، زیرا این اتفاق تبعات دارد و تاثیر آن در نسل‌های بعد هم ادامه پیدا می‌کند.

کد خبر 1802396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha