به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسن طریقت منفرد سرپرست وزارت بهداشت ، تامین بهداشت و درمان مردم و اجرای عدالت در سلامت و نیز ارتقای کیفیت و کمیت خدمات را مهمترین مسئولیت اجتماعی وزارت بهداشت دانست و عنوان کرد: در یک بخش مردمی مانند بهداشت و درمان، پویایی یک پدیده ضروری و همیشگی است .
وی با اشاره به این که با پویایی بیشتر باید مسائل حوزه بهداشت و درمان را از نظر کیفیت و کمیت ارتقاء بخشیم یادآور شد: طی سالهای بعد از انقلاب اسلامی، حوزه بهداشت و درمان در ارائه و تحقق مسئولیت های اجتماعی تلاش های بسیاری انجام داده است .
سرپرست وزارت بهداشت در رابطه با این که آیا انجام مسئولیت اجتماعی در سازمانها میتواند با نگاه درآمدزایی تلفیق شود؟ تصریح کرد: به طور کلی حاکمیت در حوزه بهداشت و درمان هزینههایی دارد و به نظر نمیرسد که نگاه درآمدزایی برای این عرصه مناسب باشد.
وی با بیان این که حاکمیت در عرصه مسئولیت اجتماعی دارای سه وظیفه شامل اجرای امنیت، ارائه خدمات سلامت و آموزش است خاطرنشان کرد که برای موفقیت در ارائه مسئولیتهای اجتماعی باید با نگاه منطقی و ایجاد قوانین تسهیلکننده در این حوزه حرکت کرد.
نظر شما