حسن حسينقلي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي مهر با اشاره به ورود سرب به بورس فلزات گفت: به علت محدوديت تقاضا ( به جزء باتري سازي نيرو) براي سرب، شركتهاي ملي سرب تمايلي براي عرضه آن از طريق بورس فلزات ندارند.
وي درباره ميزان توليد سرب در سالجاري افزود: پيش بيني مي شود كه امسال بيش از 25 هزار تن سرب در كشور توليد شود كه نسبت به سال گذشته از 5/1 برابر رشد برخوردار خواهد شد.
وي با اشاره به اينكه در سال گذشته حدود 20 هزار تن سرب توليد شده است، تصريح كرد: اما پيش بيني مي شود كه امسال ركورد توليد سرب شكسته شود.
وي ميزان توليد روي كشور در سال گذشته را 110 هزار تن ذكر كرد و افزود: پيش بيني مي شود در صورت راه اندازي كارخانه بافق ميزان توليد روي كشوردر سالجاري به 140 هزار تن نيز برسد.
دبير اتحاديه سرب و روي افزود: براي تامين مواد اوليه براي واحدهاي توليد روي بايد برنامه ريزي دقيقي انجام شود و از خاك فلوته شده كه هزينه كمتري در بردارد ،استفاده شود.
نظر شما