پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۷:۴۰

ملک حسینی:

مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان بویراحمد در یاسوج آغاز شد

مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان بویراحمد در یاسوج آغاز شد

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش و پرورش بویراحمد گفت: مسابقات فرهنگی و هنری دانش آموزان بویراحمد با شرکت 600دانش آموز در یاسوج آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید بهاء الدین ملک حسینی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در مسابقات  18گانه فرهنگی و هنری یکهزار و 800 نفر به عنوان نفرات اول تا سوم و گروه های برتر انتخاب می شوند.

وی بیان داشت: از این تعداد 400نفر به مرحله استانی راه پیدا می کنند.

ملک حسینی افزود: این مسابقات در بخش فرهنگی شامل قرآن، نماز وعترت در دو بخش پسران و دختران در سه دوره تحصیلی تا 19 بهمن برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه براساس سند تحول بنیادین محتوای کتابهای درسی برمبنای قرآن وتوسعه روح قرآنی تهیه می شود، اظهار داشت: تمسک و توسل به قرآن کریم راه هدایت و رستگاری را به بشر نشان داده و بشر را به تعالی می رساند.

معاون پرورشی وتربیت بدنی آموزش و پرورش بویراحمد برگزاری مسابقات قرآن و عترت را راهی برای آشنایی و انس بیشتر جوانان با این کشتی نجات بشری عنوان کرد.

کد خبر 1802899

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha