به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ حسین برازنده عصر دوشنبه در نشست با خبرنگاران عنوان کرد: هم اکنون در سطح خراسان شمالی دو هزار پایگاه، واحد و کانون های مقاومت بسیج فعال است که در تمامی این مراکز ستادهای مردمی گرامیداشت ایام الله دهه فجر فعال شده اند.
وی اظهار داشت: در ایام سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برنامه های متنوعی توسط این ستادهای مردمی و در سطح شهرها و روستاهای استان برگزار می شود و بر اساس یرنامه ریزی های انجام شده حدود 500 عنوان برنامه محوری در این ایام برگزار می شود.
سرهنگ برازنده برپایی همایش ها و نشست های سیاسی، برگزاری حدود 100 مسابقه فرهنگی و ورزشی، افتتاح 26 پروژه عمرانی شامل ساختمان پایگاه های مقاومت و دیگر پروژه های محرومیت زدایی و برگزاری 14 مورد یادواره شهدا در شهرستان های مختلف با محوریت شهدای انقلاب را از جمله این یرنامه ها ذکر کرد.
وی اضافه کرد: همچنین برپایی مراسمات شکرگذاری، قرائت ادعیه، شرکت هماهنگ در نمازهای جمعه، برنامه های بصیرتی در دانشگاه ها و مراکز علمی، دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران، غبارروبی از گلزار شهدا و ... از دیگر برنامه های این ایام خواهد بود که توسط ستادهای مردمی پایگاه های بسیج استان برگزار می شود.
سرهنگ برازنده علاوه بر این از آغاز 70 طرح سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه(ع) در سطح شهرستان های خراسان شمالی، همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی خبر داد.
نظر شما