پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۴۸

حاتمی کیا ستاره امروز جشنواره فجر بود/ آفتابی شدن هدیه تهرانی

حاتمی کیا ستاره امروز جشنواره فجر بود/ آفتابی شدن هدیه تهرانی

گرچه امروز چهره های مختلف سینمایی از جمله مهناز افشار، هدیه تهرانی، رضا کیانیان و ... در برج میلاد حاضر شدند ولی بدون شک ستاره امروز کسی نبود جز ابراهیم حاتمی کیا.

به گزارش خبرنگار مهر، حاتمی کیا که امسال فیلم در دست ساخت "چ" را در مقام کارگردان دارد امروز 12 بهمن و در اولین روز سی و یکمین جشنواره فیلم فجر از صبح وقت خود را در اختیار این رویداد سینمایی گذاشت.

وی ابتدا صبح را با تماشای "آقای الف" نخستین فیلم سه بعدی ایران به کارگردانی علی عطشانی در ایوان شمس شروع کرد و سپس به برج میلاد آمد تا هم به تماشای فیلم "هیچ کجا هیچ کس" بنشیند هم تا نیمه نشست پرسش و پاسخ آن حاضر باشد.

حضور حاتمی کیا امروز به قدری پررنگ بود که می توان وی را ستاره امروز دانست! جشنواره امروز به نوعی تحت الشعاع وی بود.

در نشست فیلم ابراهیم شیبانی، همه عکاسان توجه شان تا دقایقی متوجه این کارگردان بود و این توجه تا جایی ادامه یافت که رضا کیانیان و مهناز افشار بازیگران "هیچ کجا هیچ کس" برای سلام و احوال پرسی با وی از جای خود بلند شده و به او سلام کردند و دست تکان دادند.

حاتمی کیا تا نیمه نشست هم حضورش ادامه داشت. پژمان لشگری پور وی را همراهی می کرد.

و اما یکی دیگر از چهره های مطرح سینمای ایران که چندان هم به حضور در محافل جشنواره ای و سینمایی عادت ندارد و حتی به ندرت در نشست های خبری جشنواره ای و برای فیلم هایش حاضر می شود، هدیه تهرانی است.

او هم امروز برای دیدن فیلم ابراهیم شیبانی در برج میلاد حاضر شد ولی خیلی سریع محل برج را ترک کرد و طبق معمول هم به هیچ خبرنگاری پاسخ نداد.

فیلم شیبانی که در سانس اول سینمای بلند داستانی به نمایش درآمد همچون "آقای الف"، چندان تحسین اهالی رسانه و منتقدان را به دنبال نداشت.

این فیلم با روایتی غیرخطی ماجرای یک دزدی، آدم ربایی، مسایلی چون سقط جنین و ... مطرح می کرد.

کد خبر 1805086

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha