به گزارش خبرنگار مهر، محمد آشوری عصر پنجشنبه در حاشیه کلنگ زنی و بهره برداری از طرح های بنادر و دریانوردی هرمزگان ایجاد زیرساخت های بندری را یکی از دغدغه های جدی مردم در مناطق ساحلی عنوان کرد و افزود: برای استفاده از مزیت های دریا باید زیرساخت های مناسب بندری در مناطق ساحلی کشور فراهم شود.
وی ادامه داد: امروز شاهد ایجاد بنادر کوچک و چند منظوره و همچنین موج شکن های بسیاری در مناطق ساحلی هرمزگان هستیم که این مسئله تحولاتی را در این استان رقم زده است.
نماینده مردم بندرعباس، قشم، بندرخمیر، حاجی آباد و ابوموسی در مجلس تصریح کرد: درآمدهای بسیاری از مردم در مناطق ساحلی از طریق دریا تامین می شود و بنابراین اگر در این مناطق بندرگاه و زیرساخت های لازم وجود نداشته باشد مردم با مشکل معیشتی مواجه می شوند.
آشوری افزود: با ایجاد زیرساخت های بندری در هرمزگان دغدغه های مردم رفع شده و مشکلات سایر بخش ها نیز کاهش می یابد.
به گزارش مهر، همزمان با نخستین روز از دهه فجر عملیات اجرایی احداث بندر چند منظوره خمیر آغاز و بندرگاه جزیره هرمز نیز افتتاح شد.
نظر شما