پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۴۶

حجت الاسلام عابدینی:

بازنگری فتنه 88 در شرایط کنونی ضروری است

بازنگری فتنه 88 در شرایط کنونی ضروری است

قزوین - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت قزوین گفت: به منظور مقابله با توطئه ها و شیطنت های جدید دشمن در آستانه برگزاری انتخابات، بازنگری و بازخوانی فتنه 88 ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین عبادی سیاسی نماز جمعه قزوین با حضور گسترده نمازگزاران به امام حجت الاسلام عبدالکریم عابدینی در مسجدالنبی برگزار شد.

حجت الاسلام عابدینی در خطبه های نماز با دعوت مردم به رعایت تقوی و پرهیزگاری و با تبریک دهه مبارک فجر اظهارداشت: دهه فجر انقلاب نوربود که کشور را از ستم و ظلم رژیم شاه نجات داد و منشاء بیداری اسلامی در عصر کنونی برای دیگر ملتها نیز شده است.
 
وی افزود: انقلاب اسلامی تحقق بخش اهداف انبیاء و اولیا خدا بود و به برکت خون شهدا و هدایت امام راحل بدست آمد و امروز همه وظیفه داریم از آن با همه وجود صیانت کنیم.
 
امام جمعه موقت قزوین تصریح کرد: با آمدن امام به میهن اسلامی همه قفس ها شکسته شد و نسیم آزادی و استقلال در کشور وزیدن گرفت و امروز با گذشته 34 سال از این حرکت مردمی شاهد شکوفایی استعدادها و پیشرفت های قابل توجه کشور در همه عرصه هستیم.
 
فتنه 88 بازخوانی شود
 
خطیب جمعه قزوین در بخش دیگری از سخنانش به عوامل ربروز فتنه در سال 88 اشاره کرد و افزود: با توجه به برگزاری انتخابات آینده از مدتها قبل دشمنان عملیات روانی و توطئه های گسترده خود را آغاز کرده اند تا به خیال خود در این دوره نیز شیطنت کنند اما لازم است با حفظ هوشیاری و بصیرت ضمن بازخوانی فتنه 88 برای مقابله با ترفند دشمن آماده شویم.
 
وی بیان کرد: امروز دیگر نباید چشم بسته به افراد رای داد و سابقه نامزدها کافی نیست بلکه باید با درایت و بررسی کامل و ارزیابی عملکرد گذشته و حال آنها و نیز توجه به باورها، اندیشه و رفتار نامزدها در صورت توانمندی افراد را انتخاب کرد.
 
حجت الاسلام عابدینی یادآورشد: عده ای که می گویند انتخابات باید با استنانداردهای جهانی منطبق باشد به نظر می رسد شیاطین دور آنها را گرفته اند و مسیر غلط را نشان می دهند، مگر ما می توانیم با استاندارد گرگهای جهانی خود را هماهنگ کنیم.
 
وی اظهارداشت: الگوی انقلاب ما و انتخابات ما قرآن و اسلام است و در این مسیر فعالیتهای خود را با هیچ چیزی مقایسه نمی کنیم.
 
امام جمعه موقت قزوین گفت: بوی تعفن فتنه استشمام می شود و برخی باید آگاه باشند که با فتنه گران همکاری نکنند.
 
مرکز تل آویو باید موشک باران شود
 
خطیب جمعه قزوین با محکوم کردن حمله اسرائیل به سوریه اظهارداشت: امروز عربستان سعودی با حمایت مالی از جنگ افروزی در سوریه پشتیبانی می کند ولی باید بداند این آتش افروزی دامن خودش را خواهد گرفت.
 
وی یادآورشد: بمباران تاسیسات آزمایشگاهی دانشگاه سوریه باید با جواب دندان شکنی روبرو شود و تنها راه مقابله با این جنایات حمله موشکی به مرکز تل آویو است.
 
عابدینی تصریح کرد: اسرائیل تنها جواب زور را می فهمد و اگر تل آویو را در خطر ببیند سرجای خود می نشیند و دیگر جسارت و جرات تجاوز را نخواهد داشت.
 
وی ضرورت حفظ وحدت در شرایط کنونی را نیز یادآورشد و تصریح کرد: همانگونه که انقلاب اسلامی با وحدت به پیروزی رسید امروز نیز با حفظ وحدت و یکپارچگی می توان بر مشکلات فائق آمد و دشمن را ناامید کرد.
کد خبر 1805505

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha