به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری سمنان عصر جمعه در مراسم تودیع و معارفه بخشدار ایوانکی، ضمن موفق دانستن عملکرد بخشدار قبلی و همراهی عرب معصومی با دستگاه ها گفت: کار در وزارت کشور، فرمانداری، بخشداری مسئولیت بسیار متفاوت با سایر دستگاه ها و مشکل است.
علی اصغر مجد ضمن تاکید بر اینکه مسئولیت در جایگاه وزارت کشور در ابعاد مختلف از حساسیت های فوق العاده ای برخوردار است، اظهار داشت: بایستی مدیران در هر رده ای آشنا به مسائل و موارد سیاسی، اقتصادی، عمرانی و اجتماعی بوده و بتوانند پاسخگویی لازم به نیازها و مطالبات مردم باشند.
وی با بیان اینکه از جمله مواردی که در این حوزه بسیار مهم است توجه و رسیدگی به ابعاد مختلف زندگی مردم، پیش بینی و حل و فصل مسائل شهروندان است، گفت: همچنین فرماندار نیز مسئولیت نظم و امنیت را برعهده دارند و در قبال امنیت، برای نظم عمومی، هماهنگی و تعامل بین دستگاه ها اجرایی را هم باید مورد توجه داشته باشد.
مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری سمنان اظهار داشت: در زمان کنونی و در آستانه انتخابات که دشمن همواره تلاش بر ناکارآمد جلوه دادن مسئولین نظام دارد بایستی با تلاش بیشتر برخدمات، مشکلات پیش رو را حل و فصل کنیم زیرا انتظارات مردم به لحاظ فشارهای دشمنان در بخش اقتصادی نمود بیشتری دارد.
وی با یادآوری اینکه در آستانه انتخابات مهم و حساس ریاست جمهوری و شوراها در سال آینده هستیم، خاطرنشان کرد: بنابراین حساسیت ها هم برای مردم و هم دست اندرکاران اجرایی انتخابات زیاد است زیرا انتخابات نقش مهمی در تحولات داخلی و خارجی کشور دارد.
مجد گفت: انتظار داریم تا همگان با امانت داری، نهایت دقت در برگزاری انتخابات سالم را کنند و در این راستا و وظیفه خطیر، بخشدار را حمایت کنند تا با حضور مردم انتخابات پرشوری برگزار کنیم.
بنا بر این گزارش: در این جلسه از زحمات عرب معصومی تقدیر محمد ناظری بعنوان سرپرست بخشداری ایوانکی معرفی شد.
ناظری پیش از این بخشدار بخش آرادان گرمسار، سپس با ارتقا آرادان به شهرستان بخشدار بخش مرکزی آرادان شد و حدود یک ماه قبل نیز به دستور استاندار سمنان در حوزه سیاسی استانداری مشغول خدمت شده بود.
نظر شما