حجت الاسلام شمس الله برقراری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: امام خمینی (ره) 15 سال قبل از انقلاب جهاد را شروع کردند و با وجود تمام تبعید ها، سختی ها و مشکلاتی که ضد انقلاب اسلامی وجود داشت انقلاب اسلامی در حد مردم ایران به وجود آمد.
وی افزود: با توجه به اینکه کشور ایران در مدت های طولانی گرفتار حاکمیت و پادشاهان ظالم و مستکبر بود، و دوران دو هزار و 500 ساله ی حاکمیت شاهنشاهی را تجربه کرده بودند.
برقراری ادامه داد: مردم از آن دوران ها خیری ندیده بودند و با تصمیمی بزرگ و سختی های بسیار انقلاب اسلامی را با وجود رهبری بزرگ مرتبه برگزار کردند.
وی گفت: امام خمینی(ره) با ایمان و اراده قوی و دلی بزرگ توانست رهبری این انقلاب را به دست بیاورد، انقلاب ما یک انقلاب کاملا اسلامی است و در آن دوران با توجه به اینکه در مقابل اسلام می ایستادند و علت عقب ماندگی را اسلام می دانستند و همین تفکر ها بود که باعث به وجود آمدن انقلاب شد و صبر مردم را به لب رسانده بود.
وی ادامه داد: با آمدن انقلاب اسلامی، آینه ی بطالت و حرام و تحریف شکسته و کنار گذشته شد و قانون اسلامی را تثبیت کردند و در عرض 33 سال شاهد این همه پیشرفت شد.
برقراری ادامه داد: مردم و مسئولان ایران با امید های فراوان و وجود سختی های زیاد به پیشرفت های علمی و فیزیکی ادامه می دهند و هیچ وجه امید خود را حتی در دوران سختی از دست نمی دهند.
وی افزود: در پرتو اسلام جوانان ما به خود باوری رسیدند و بالعکس دوران طاغوت که جوانان را به سمت هوس و گمراهی سوق داده بودند و اجازه ی پیشرفت را از آنها گرفته بودند و کاری می کردند که تفکر آنها در اوج جوانی به پیری برسد و دست اراده را برای آنها بسته بودند.
وی تصریح کرد: اما وقتی امام آمد گفت: جوانان امید من هستند، و می توانند روی پای خود بایستند، و جوانان ما شکوفایی خود را در انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند و در تمامی مراحل زندگی خوش می درخشیدند.
امام جمعه سنقر در پایان گفت: باید برای قوی تر شدن خودباوری جوانان اعتماد به نفس آنها را قوی تر کنیم و اعتماد به نفس را در جامعه در سطح های بزرگتری جای دهیم.
نظر شما