به گزارش خبرنگار مهر، جواد قناعت شنبه شب در آیین تجلیل از ورزشکاران، قهرمانان و خادمان ورزش استان افزود: همچنین از نظر تعداد سالن های ورزشی روباز تواستیم از 25 سالن قبل از دولت نهم و دهم به 86 مکان ورزشی دست پیدا کنیم.
قناعت افزود: فرصت دادن به جوانان تاکنون باعث شده تا بتوانند در همه امور به ویژه ورزش فرصت رشد و شکوفایی پیدا کنند و در این راه موفق باشند.
قناعت تصریح کرد: در سال جاری هزار و 98 پروژه را در دست افتتاح و بهره برداری داریم که از میان این پروژه ها، پروژه های حوزه ورزش و جوانان از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است.
مدیر کل مخابرات استان گلستان نیز گفت: باید انقلاب اسلامی را با آرمانهای شهدا زنده نگه داشت، چرا که تلاش های زیادی برای به پیروزی رساندن این نظام صورت گرفته شده است.
حسینی افزود: برای پاسداری این انقلاب باید تلاش کرد، چرا که این امر برای همه ما واجب است و ما باید سعی کنیم تا با آرمانهای شهدای انقلاب کشور را به پیش ببریم و نگاه ما به امر ورزش باید نگاهی همراه با رشد و شکوفایی برای ورزش کشور باشد.
نظر شما