پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۴۷

مهماندوست:

کاشت 10 هزار اصله نهال در بجنورد آغاز شد

کاشت 10 هزار اصله نهال در بجنورد آغاز شد

بجنورد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری بجنورد گفت: همزمان با مساعد شدن شرایط جوی، کاشت 10 هزار اصله نهال در سطح شهر بجنورد، به ویژه در معابر، خیابان ها و بولوارهای جدیدالاحداث آغاز شد.

عباسعلی مهماندوست در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: در روزهای اخیر و با مساعد شدن نسبی شرایط جوی، کاشت 10 هزار اصله نهال شامل نهال های توت زینتی و چنار در خیابان ها، معابر و بولوارهای سطح شهر بجنورد آغاز شد.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح نهال کاری، در مجموع 500 میلیون ریال اعتبار از بودجه شهرداری اختصاص یافته است، اظهار داشت: تمامی نهال های مورد استفاده در این طرح در نهالستان سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری بجنورد تولید شده و ضمن سازگاری با شرایط اقلیمی منطقه، در برابر آفات و بیماری ها نیز مقاوم هستند.

به گفته مهماندوست نهالستان این سازمان سالانه قابلیت تولید حدود 300 هزار اصله نهال غیرمثمر شامل گونه های زبان گنجشک، افرا، اقاقیا، زیتون تلخ، بید، چنار، کاج و سرو خمره ای را دارد.

وی در ادامه در مورد دیگر برنامه های این سازمان عنوان کرد: پس از اتمام عملیات نهال کاری در سطح شهر، پروژه پرچین کاری، نوار سبز معابر شهری و توسعه کمربند سبز به مساحت 100 هکتار در محل بوستان بش قارداش در دستور کار قرار می گیرد.

مهمان دوست همچنین در مورد سرانه فضای سبز در بجنورد افزود: در حال حاضر سرانه فضای سبز در بجنورد با ازای هر نفر 10 مترمربع برآورد شده که این میزان از میانگین کشوری آن بالاتر است.

وی تصریح کرد: در سال 86 سرانه فضای سبز بجنورد 8.9 مترمربع بود که این میزان در سال 90 به 9.8 مترمربع افزایش یافت و در سال جاری نیز به 10 مترمربع ارتقا یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، بجنورد با دارا بودن دو منطقه شهری و همچنین شهرداری مهر، 214 هزار نفر جمعیت دارد.

کد خبر 1807077

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha