پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۵ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۱۶

حجت الاسلام علی آبادی:

حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده به دهان دشمنان نظام است

حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن مشتی کوبنده به دهان دشمنان نظام است

بم - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان تبلغیات بم حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 بهمن مشتی محکم به دهان دشمنان دانست.

حجت الاسلام محمد علی آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص برنامه های دهه فجر اظهار داشت: نماز کلید بهشت است و کسانی در آخرت دچار مشکل می شوند در نماز خود کوتاهی می کنند.

وی افزود: برگزاری مراسم دهه فجر در شهرستان بم با شکوه و عظمت در حال برگزاری است.

این مسئول بیان داشت: ستاد دهه فجر شهرستان بم هر سال برنامه ها را با هماهنگی مسئولان انجام داده است و امسال نیز با توجه به اینکه دشمنان تبلیغات خود را بر علیه نظام و انقلاب آغاز نمودند باید با حضور یکپارچه در مراسمات در این ایام جواب کوبنده ای به آنا بدهیم.

وی گفت: در خصوص برنامه ها با مسئولین بحث و تبادل نظر انجام شده و امید می رود این برنامه ها با شکوه هرچه بیشتر در این شهرستان برگزار شوند.

کد خبر 1807315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha