به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الاخباریه، حزب پانتر و شورای همبستگی هندی-عربی تجاوز رژیم صهیونیستی را به یک مرکز علمی در جمرایا در حومه دمشق محکوم کردند.
حزب پانتر ضمن تاکید بر ضرورت توجه به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه از اتحادیه عرب خواست که قبل از اینکه اسرائیل به همه اراضی عربی و منابع طبیعی این کشورها دست اندازی کند، از خواب بیدار شود.
بهیم سینگ رهبرحزب پانتر هند، انگلیس، آمریکا و فرانسه را به حمایت از سیاستهای رژیم صهیونیستی از سال 1947 تا کنون متهم کرد.
سینگ از مانموهان سینگ نخست وزیر هند خواست که تدابیر لازم را برای برگزاری نشست فوری جنبش عدم تعهد برای محکومیت تجاوز اسرائیل به سوریه به عمل آورد.
این حزب هندی ازتصمیم خود برای برگزاری تظاهراتی در برابر سفارت سوریه در دهلی نو در همبستگی با سوریه خبر داد.
از سوی دیگر خبرگزاری سوریه(سانا) اخبار مربوط به انفجار در نزدیکی دفتر خود را در دمشق تکذیب و آن را در راستای جنگ رسانه ای گمراه کننده علیه سوریه و رسانه های ملی آن توصیف کرد.
خبر دیگر اینکه گروههای تروریستی ابراهیم عزوز برادر رئیس اتحادیه کارگران سوریه را به همراه همسر و فرزندانش در منطقه شیخ سعید حلب ترور کردند.
شعبان عزوز گفت : تروریستها به سوی برادرم که با خودرو شخصی اش در حال حرکت در جاده شیخ سعید بود تیراندازی، و وی، همسر65 ساله اش و دو فرزندش را ترور کردند.
نظر شما