پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ بهمن ۱۳۹۱، ۱۶:۰۵

اخبار کوتاه استان مرکزی/

توزیع کتاب احکام در روستای آهنگران شهرستان فراهان

توزیع کتاب احکام در روستای آهنگران شهرستان فراهان

اراک – خبرگزاری مهر: کارشناس فرهنگی نمایندگی فرهنگی تبلیغی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فراهان گفت: تعداد60 جلد کتاب احکام در خانه جهت توزیع بین خانواده های روستای آهنگران این شهرستان به مسئول خانه قرآنی مصباح الهدی دستجان فراهان تحویل داده شد.

محمدآسنجرانی  در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طرح بزرگ احکام در خانه با هدف توسعه وترویج احکام شرعی و دینی در بین خانواده های روستایی برگزار می گردد.

وی با بیان اینکه توسط مدیرخانه قرآنی فجر به هر خانواده یک جلد آموزش احکام در خانه تحویل می گردد اظهارداشت: درپایان پس ازجمع آوری و تصحیح پاسخنامه ها از بین پاسخ های صحیح به قید قرعه جوایزی به برگزیدگان اهداءخواهدشد.

ماموریت بزرگ انقلاب و نظام اسلامی ، همچنان تاکید برمعنویت و ارزش های انقلاب اسلامی

 اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی  در بیانیه ای به مناسبت سی و چهارمین سالرزو پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی اعلام کردند:  ماموریت بزرگ انقلاب و نظام اسلامی ، همچنان تاکید برمعنویت و ارزش های انقلاب اسلامی ، پیروی از اندیشه های امام راحل(ره) و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب است و بی شک کم توجهی به این امور از دست دادن دستاوردهای انقلاب همچون: استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی را به همراه خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است: دهه فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام ناب،‌ خاستگاه ارزشهای اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از درخشنده ترین تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته و اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمارمیرود.

سه روستای شهرستان شازند از نعمت گاز بهره مند شدند


مدیر روابط عمومی شرکت گاز استان مرکزی از عملیات اجرایی گاز رسانی به 3 روستای شهرستان شازند خبر داد و گفت: برای گازرسانی به روستاهای وزمستان، خنادره علیا و سفلی شش هزار و 200 متر شبکه گاز اجرا و 140 علمک گاز و یک ایستگاه تقلیل فشار نصب می شود.

غلامعلی صیادی با بیان اینکه برای اجرای این طرح دو میلیارد و 198 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است اظهار داشت: با اجرا و بهره برداری از این عملیات 140 خانوار ساکن در این روستاها از نعمت گاز طبیعی بهره مند خواهند شد.

کد خبر 1808102

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha