به گزارش خبرنگار مهر، سید ولی الله عظمتی صبح سه شنبه در گلزار شهدای رشت افزود: عظمت کشور مرهون خون پاک شهدا و ایثارگری های آنان است.
وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی بر لزوم حفاظت و صیانت از ارزش های انقلاب تاکید کرد.
فرماندار رشت گفت: شهدا با خون خود درخت انقلاب و نظام اسلامی را سیراب و ارزش و جایگاه ملت ایران در سطح دنیا را ارتقا دادند.
وی همچنین سرکشی به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران را وظیفه تمام مسئولان دانست و افزود: کوتاهی در این زمینه موجب شرمندگی در برابر شهدا در روز قیامت خواهد بود.
عظمتی در ادامه ضمن تبریک دهه مبارک فجر اظهارداشت: خدمات نظام باید در بخش های مختلف به ویژه مناطق محروم و روستاها برای مردم بیان شود.
وی بیان داشت: اگر شرایط روستاها در انقلاب اسلامی و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی مقایسه شود مردم به تغییرات اساسی این مهم پی خواهند برد.
فرماندار رشت دهه فجر انقلاب اسلامی را بهترین فرصت برای بیان خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و یادآورشد: بر این اساس مسئولان امر باید در راستای بیان دستاوردهای نظام در این ایام جدیت بیشتری به خرج دهند.
نظر شما