پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ بهمن ۱۳۹۱، ۱۸:۴۴

غیاثی:

توسعه کتابخانه‌های عمومی نیازمند منابع غنی کتاب است

توسعه کتابخانه‌های عمومی نیازمند منابع غنی کتاب است

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل مشارکت‌ها و شهرداری‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه توسعه کتابخانه‌های عمومی نیازمند تامین منابع کتاب عمومی است، گفت: به هر میزان که منابع جامع‌تر شود و مخاطبان بیشتری را هدف قرار دهد به همان میزان نیز مراجعات عمومی به کتابخانه بیشتر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی غیاثی صبح سه شنبه در حاشیه برگزاری اولین مجمع انجمن خیرین کتابخانه ساز استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران ضمن تأکید بر لزوم ساماندهی ظرفیت‌های موجود استانی در راستای ارتقای کتابخانه‌ها و سرانه مطالعه خاطرنشان کرد: در بحث اولویت‌های اصلی استان باید کار تبلیغی و اطلاع‌رسانی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه نیاز به توسعه کتابخانه‌های عمومی نیازی ضروری است، ابراز داشت: کتابخانه‌های عمومی به عنوان مکمل فعالیت‌های آموزشی محسوب می‌شود.

خیرین مدرسه‌ساز موفق‌ترین تشکیلات خیرین فرهنگی کشور

غیاثی، خیرین مدرسه‌ساز را موفق‌ترین تشکیلات خیرین فرهنگی در کشور قلمداد کرد و گفت: این نهاد الگویی موفق در زمینه ارتقای شاخص‌های فرهنگی است که مهمترین رمز موفقیتش، خیر محوری بودن آن است.

مدیر کل مشارکت ها و شهرداری های نهاد کتابخانه های عمومی کشور از تشکیل و فعالیت انجمن خیرین کتابخانه ساز در 25 استان کشور خبر داد و گفت: در هیئت امنای این انجمن ها تاکنون بیشتر خیرین کتابخانه ساز و مدرسه ساز عضو و فعالیت دارند.

فعالیت انجمن خیرین کتابخانه ساز در شهرستان ها

وی کتابخانه را بهترین مکمل فعالیت های آموزشی برای دانش آموزان دانست و گفت: خیرین مدرسه ساز به علت علاقه به توسعه فعالیت های فرهنگی در ساخت و کمک به کتابخانه ها نیز مشارکت و همکاری دارند.

غیاثی گفت: علاوه بر مراکز استانها در تمام شهرستان های کشور نیز انجمن خیرین کتابخانه ساز تشکیل و فعال می شود.

مدیر کل مشارکت ها و شهرداری های نهاد کتابخانه های عمومی گفت: این انجمن ها در پنج تا شش سال اخیر سالانه به طور متوسط بیش از 750 میلیارد ریال برای ساخت کتابخانه، تجهیز این مراکز و اهدای زمین و ... کمک داشته اند.

900 کتابخانه مشارکتی در کشور وجود دارد

وی در ارتباط با نقش خیرین مدرسه‌ساز در گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی گفت: در حال حاضر 900 کتابخانه مشارکتی در کشور وجود دارد که توسط مردم و سازمان‌های غیر دولتی اداره می‌شوند.

غیاثی افزود: کمک‌های خیرین هر استان در خود آن استان و با برنامه‌ریزی کاربردی اعضای آن جمع‌آوری و به بهترین نحو هزینه خواهد شد.

ویی به وظیفه هیئت‌های تشکیلی در هر استان اشاره و عنوان کرد:‌ تلاش می‌کنیم نقشه راهی برای هر استان تدوین شود و با استفاده از این نقشه و سند چشم‌انداز، توسعه کتاب و کتابخانه‌ها را برای عموم عملیاتی کنیم.

بنا براین گزارش: مجمع انجمن خیرین کتابخانه ساز استان سمنان به مناسبت دهه فجر با هدف انتخاب اعضای این انجمن در کتابخانه عمومی سمنان تشکیل شد.

کد خبر 1809396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha