به گزارش خبرنگار مهر، سردار بهمن ریحانی بعد از ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح 61 پروژه مخابراتی که در محل سالن آمفی تاتر هتل پارسیان استان کرمانشاه برگزار شد ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و با اشاره به متن سند امنیت آمریکا که در سال 2006 تنظیم شده است، گفت: در این سند راهکارهای امنیت آمریکا آمده است و در متن آن از جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین چالش بر سر راه رسیدن ایلات متحده آمریکا برای رسیدن به اهدافش یاد شده است.
وی افزود: دلیل این کار آمریکا ترس او از مطرح شدن ایران و قدرتمندی او در جهان است و اینکه با این اتفاق تسلط آمریکا در رسیدن به اهدافش از بین برود.
ریحانی ادامه داد: ما باید ببینیم که این قدرت و اقتدار کنونی ایران از کجا آمده است، اینها را امام (ره) به ما هدیه کرده اند، در واقع امام (ره) تفسیر جدیدی از دین را به ما ارائه کرده است.
جانشین فرماندهی سپاه نبی اکرم (ص) گفت: انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام (ره) توانست به پیروزی برسد و پس از انقلاب امام (ره) توانست تفسیر جدید و فهم جدیدی از دین ارائه دهد.
وی افزود: ملت ایران با دست خالی و بدون هیچ تجهیزاتی توانستند چه در مسئله انقلاب و چه هشت سال جنگ تحمیلی به پیروزی دست یابند.
ریحانی تصریح کرد: در آن زمان ایران هیچ تجهیزاتی نداشت و از سوی دیگر کشورها نیز نمی توانست امکاناتی را به دست آورد، برای مثال حتی سیم خاردار را نیز به واسطه خریداری می کرد اما هم اکنون در زمینه های مختلف به پیشرفت های زیادی رسیده است.
وی ادامه داد: در آن زمان حتی نیروهای سازماندهی شده نیز وجود نداشت و ساماندهی نیروهای سازماندهی شده نیز کاری سخت بود و این کار به رهبری امام (ره) صورت گرفت.
ریحانی گفت: امام (ره) توانست باورهای جدیدی را در بین ملت ایران ترویج دهد و پس از انقلاب وجنگ مردم با راهنمایی و تزریق باورهای امام (ره) ایران جزو کشورهای برتر به حساب می آید.
ریحانی افزود: ایران اسلامی هم اکنون جزو کشورهای برتر در صنایع، سد سازی و .. است و ناراحتی دشمنان اسلام به خاطر موفقیت های چشمگیر ایران است، چرا که انتظار نداشتند ایران در زمینه های زیادی مطرح باشد.
وی با بیان اینکه ایران هم اکنون در سر پیچ تاریخی انقلاب است گفت: دشمنان با اعمال تحریم ها قصد دارند نظام جمهوری را به زانو درآورند و انرژی هسته ای را بهانه می کنند تا مانع پیشرفت و قدرت نمایی ایران شوند.
وی افزود: این آرامش، موفقیت و افتخارات آسان به دست نیامده و حاصل سختی ها و جانفشانی شهدا، آزادگان و جانبازان این مرز بوم است.
جانشین فرماندهی سپاه نبی اکرم (ص) در پایان آرزوی عزت، سرافرازی و سربلندی برای ملت ایران کرد و گفت: پیروزی همواره ازآن ملت ایران است و این جز با همدلی و اتحاد میسر نخواهد شد.
نظر شما