به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا داورزنی ظهر سه شنبه در مجمع انتخابات والیبال استان کردستان اظهار داشت: انتظار می رود با تعامل و هم فکری رئیس هیئت والیبال انتخاب شود و با ارائه برنامه های مناسب و کارآمد زمینه رشد این رشته ورزشی فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه کردستان دارای پتانسیل و نیروی انسانی ویژه ای است، افزود: متاسفانه به دلیل مشکلات هیئت و اختلاف نظرها تاکنون از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.
رئیس فدراسیون والیبال کشور بیان کرد: سطح عمومی شرایط آمادگی جسمانی ورزشکاران استان بسیار بالاست و انتظار می رود با تعامل و همکاری اعضاء و مسئولان زمینه برای توسعه این رشته ورزشی فراهم شود.
رسالت هیئت های استانی ایجاد شرایط رشد و بالندگی است
داورزنی یادآور شد: رسالت هیئت های استانی فراهم ساختن شرایط مناسب برای رشد و ارتقاء ورزشکاران و رشته های ورزشی مختلف در استان است.
وی ادامه داد: فدراسیون با اجرای طرح استعدادیابی در جذب ورزشکاران توانمند گام های اساسی را برداشته و گام بعدی را باید هیئت های استانی با تعامل مناسب با فدراسیون و ورزشکاران بردارند.
رئیس فدراسیون والیبال کشور گفت: اولویت اصلی برای توسعه و ارتقاء ورزش والیبال اتحاد و همدلی است و انتظار می رود با برگزاری این مجمع این امر محقق شود.
داورزنی اظهار داشت: استان کردستان دارای ظرفیت های ویژه است و فدراسیون آمادگی هر گونه تعامل و هم کاری را با هیئت والیبال دارد.
وی افزود: والیبال در آسیا و کشور حرف اول را می زند و یکی از ورزش های گروهی موفق است و انتظار می رود استان کردستان هم با فراهم ساختن زمینه ها مناسب در عرصه های ملی و بین الملل حاضر شود.
نظر شما