به گزارش خبرنگار مهر، رحیم نوری پور شامگاه سه شنبه در مراسم افتتاح طرحهای عمرانی شهرستان خرمدره ، عملکرد دولت عدالت محوررا نسبت به مناطق محروم را بسیار خوب اعلام کردوافزود:در دولت دهم خدمات خوبی به مناطق محروم شده است.
وی ادامه داد: در شهرستان خرمدره 100 درصد روستاها از نعمت راه روستایی آسفالته،عمران شهری و آب شرب برخوردار هستند.
فرماندار شهرستان خرمدره گفت: با افتتاح این پروژه شش روستای شهرستان از نعمت گاز طبیعی برخوردار می شوند و این شهرستان به عنوان شهرستان سبز معرفی خواهد شد.
نوری پور، دهه فجر را فرصت خوبی برای دولتمردان اعلام کرد و افزود: باید عملکرد دولت به مردم گفته شود تا مردم از خدمات دولت با خبر باشند.
وی، با اشاره به اینکه در ایام الله دهه فجر امسال 41 پروژه در شهرستان خرمدره افتتاح و کلنگ زنی می شود گفت: از این تعداد پروژه 25 پروژه در حوزه عمرانی و 16 پروژه سرمایه ای می باشد.
فرماندار خرمدره در ادامه تاکید کرد: با افتتاح این پروژه ها شهرستان در همه حوزه ها توسعه همه جانبه خواهد داشت.
نوری پور گفت: این انقلاب با مدیریت درست و فرزانه معمار کبیر انقلاب به پیروزی رسید و در حال حاضر افتدار و عزت امروز ایران در سایه همین امر است.
نظر شما