به گزارش خبرنگار مهر، عنایت الله هاشمی سه شنبه شب در حاشیه مراسم آغاز هفته فرهنگ عشایری و روستایی فارس در نخستین جشنواره صدای عشایر در جمع خبرنگاران، گفت: هرچند که طی سالهای گذشته مجوزهای مختلفی برای راه اندازی هتل های مختلف در این شهرستان داده شده اما همچنان مشکل ما در این شهرستان وجود دارد.
وی تاکید کرد: هتلهای مختلفی در حال ساخت است و در کنار این مراکز مجموعه هایی برای اقشار تحت پوشش سازمانهای مختلف ساخته می شود.
نماینده شهرستان سپیدان افزود: سازمانها و دستگاه هایی که گروهی از افراد جامعه را تحت پوشش دارند با ایجاد مراکز ارزان قیمت به سمت جذب اغشار مختلف جامعه حرکت کرده اند.
هاشمی تصریح کرد: وضعیت گردشگری شهرستان سپیدان نسبت به گذشته پیشرفتهای قابل قبولی را داشته و باید این روند روبه رشد در این شهرستان ادامه داشته باشد.
نظر شما