پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۱۰

فروزان:

پروژه آبرسانی به روستای اکبرآباد با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال افتتاح شد

پروژه آبرسانی به روستای اکبرآباد با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال افتتاح شد

کاشمر - خبرگزاری مهر: فرماندار کاشمر از بهره برداری پروژه آبرسانی به روستای اکبرآباد با اعتباری بالغ بر 9 میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی فروزان صبح چهارشنبه در مراسم افتتاح این پروژه اظهار کرد: در طلیعه سی و پنجمین بهار آزادی از پروژه ای بهره برداری می شود که خواسته دیرینه و بحق مردم ولایتمدار روستای اکبرآباد که پیشگام در عرصه دفاع از کشور، دین و ناموس خود بوده اند.

فرماندار کاشمر با اشاره به سختیهای فراوانی که به دلیل صعب العبور و کوهستانی بودن منطقه در اجرای این پروژه مواجه بوده اند افزود: با توجه به افت منابع آبی در منطقه حفظ و حراست از این آب وظیفه همه اهالی است و نباید در مصارف غیر شرب استفاده شود.

فروزان بیان کرد: پروژه آبرسانی به روستای اکبرآباد از مصوبات سفر استاندار خراسان رضوی در سال 89 به شهرستان است که با سختیهای فراوان از منطقه ای صعب العبور کار انتقال و عملیات لوله گذاری با اعتبار بیش از 9میلیارد ریال انجام شده است.

وی تصریح کرد: این پروژه به طول 10 کیلومتر اجرا شده و 75خانوار از نعمت آب شرب بهره مند شده اند.

فرماندار کاشمر در توضیح مشخصات این پروژه افزود: برای اجرای این پروژه به طول دو هزار متر لوله گذاری با لوله 4 اینچ گالوانیزه به طریقه مهار در بدنه کوه، احداث 12 مورد دیواره سنگی جهت مهار لوله گالوانیزه به حجم 240 متر مکعب انجام شده است.  
 

کد خبر 1810283

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha