پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۰:۰۵

رييس كميسيون آموزش مجلس در گفتگو با "مهر " خبر داد:

آغاز تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش//عضويت حداقل 15 نماينده در كميته تحقيق و تفحص

كار كميته تحقيق و تفحص از وزارت آموزش و پرورش با تعيين اعضاي كميته در جلسه امروز بعداظهر كميسيون آموزش و تحقيقات تعيين و آغاز مي شود.

دكتر علي عباسپور تهراني فرد با اعلام اين خبر در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" افزود: با آغاز دوباره كار مجلس و بازگشت نمايندگان از حوزه هاي انتخابيه ، ثبت نام براي عضويت در كميته تحقيق و تفحص انجام مي شود و به دنبال آن كار تحقيق و تفحص نيز اغز مي شود.

وي با اشاره به حجم گسترده موارد تحقيق و تفحص از آموزش و پرورش، تصريح كرد: كميته بايد حداقل 15 عضو داشته باشد كه با توجه به 9 مورد موضوع قابل پيگيري در طرح تحقيق و تفحص، محدوديتي براي عضويت وجود ندارد

عباسپور در خصوص نحوه تعيين اعضاي كميته و شروع به كار آنها، گفت: همه نمايندگان مي توانند ثبت نام كنند، اما كميسيون بايد در خصوص اعضاي خارج از كميسيون آموزش براي عضويت در كميته تصميم گيري كند و بعد از تعيين اعضا، كميته كارش را شروع مي كند.

رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در ارتباط با اينكه مي توان قبل از انتخابات نسبت به حصول كار تحقيق و تفحص اميدوار بود، افزود: بعيد مي دانم تا 27 خرداد كار كميته به پايان برسد، اما در هر حال هدف ما دستيابي به مشكلات آموزش و پرورش و ريشه يابي آنها در فصل تابستان است.

کد خبر 181055

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha