به گزارش خبرنگار مهر٬ طرح هوشمندسازی مدرسه راهنمایی سید جمال الدین اسدآبادی شهر نیم ور با حضور ابوالقاسم نصراللهی٬ معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی٬ امام جمعه این شهر و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی به بهره برداری رسید.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان محلات در حاشیه افتتاح این پروژه افزود: در راستای هوشمندسازی مدارس شهرستان محلات تاکنون 55 کلاس درس با اعتبار330 میلیون تومان به طور کامل هوشمند شده است.
امیری ادامه داد: 282 میلیون تومان این مبلغ از محل کمک های خیرین و 48 میلیون از اعتبارات دولتی استفاده شده است.
وی اظهار کرد: 56 کلاس درس نیز به صورت نیمه هوشمند و با اعتبار168 میلیون تومان از محل کمک های مردمی و دولتی در حال بهره برداری است.
وی اضافه کرد: در شهرستان محلات 5 مدرسه شهید ملاعلی اکبری، سیدجمال الدین اسدآبادی، تیموری، حضرت محمد (ص) و علامه طباطبایی به طور کامل هوشمندسازی شده است و در مجموع 42 درصد کلاس های مدارس شهری هوشمند شده است.
گفتنی است٬ مدرسه مقاوم سازی شده دخترانه راهنمایی شهید انصاری محلات نیز همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر با حضور معاون سیاسیی و امنیتی استانداری مرکزی به بهره برداری رسید.
لازم به ذکر است٬ پروژه مقاوم سازی مدرسه شش کلاسه شهید انصاری از ابتدای تابستان 91 طی مدت 6 ماه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و 480 میلیون ریال و از محل اعتبارات نوسازی مدارس با نظارت اداره کل نوسازی مدارس استان مرکزی مقاوم سازی، مرمت و زیباسازی شده است.

محلات - خبرگزاری مهر: همزمان با سی و چهارمین بهار آزادی، همزمان با سی و چهارمین بهار آزادی دو مدرسه و 20 کلاس هوشمندسازی شده در شهرستان محلات به بهره برداری رسید.
کد خبر 1810823
نظر شما