به گزارش خبرنگار مهر، سید ابوالفضل ولئیی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان گفت: اجرای پروژه های آبخیزداری در این شهرستان با هدف مدیریت جامع حوضه های آبخیز، حفظ منابع طبیعی و بهبود شرایط اکوسیستم، کاهش فرسایش خاک و رسوبدهی، کنترل هرز آبها، کاهش سیل خیزی و نهایتاً بهره وری بهینه از منابع آب خاک موجود اجرا می شود.
وی افزود: یک میلیون و 800 هزار متر مکعب روان آب سطحی در سطح حوضه های آبخیز زردتل، چاشتخوران، چلیم، امامزاده عبدالله و عبدل آباد کنترل و مهار شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان در این خصوص افزود: مهار روان آبهای سطحی در قالب پروژه های مختلف آبخیزداری صورت گرفته که شامل 29 هزار و 452 متر مکعب بندهای سنگ و ملاتی ، دو هزار و 151 متر مکعب بند گابیونی، 403 هزار و 403 متر مکعب بند خاکی، سه هزار و 255 متر مکعب بند پایه بتنی بوده است که از سال 84 تاکنون در این حوضه ها انجام و به مرحله بهره برداری رسیده است.
نظر شما