پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ بهمن ۱۳۹۱، ۱۳:۰۵

دریجانی:

95 درصد مردم استان یزد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

95  درصد مردم استان یزد تحت پوشش بیمه سلامت هستند

یزد- خبرگزاری مهر: مدیر کل بیمه سلامت استان یزدگفت: طبق آخرین آمارها 95 درصدمردم استان یزد زیر پوشش بیمه سلامت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دریجانی ظهر پنجشنبه درنشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: براساس این آمار 374 هزارنفر از خدمات بیمه سلامت بهره مندند که به بیمه کارمندان دولت، روستائیان وسایر اقشارو بیمه ایرانیان تفکیک می‌شوند.

این مسئول با بیان اینکه افرادی که از پوشش بیمه‌ای برخوردار نیستند هرچه سریعتر تحت پوشش بیمه قرار گیرند افزود: اکنون 42 هزار نفر از مردم استان یزد از مزایای بیمه ایرانیان بهره‌مند هستند.

وی عنوان کرد: در حال حاضر نزدیک به هزارموسسه تشخیصی ودرمانی دراستان یزد طرف قرارداد بیمه سلامت هستند و99 درصد پزشکان یزدی هم با این بیمه قرارداد دارند.

مدیر کل بیمه سلامت استان یزد با اشاره به هزینه های درمانی استان یزد و نحوه پرداخت ها افزود: پرداختهای این سازمان به روز بوده و ماهانه 3 میلیارد تومان برای افراد زیر پوشش خود در استان هزینه می پردازد.

دریجانی یادآور شد: با توجه به اینکه استان یزد از قطبهای مهم کشور در زمینه درمان و پزشکی است و همچنین بیماران زیادی از استانهای جنوب شرق کشور برای درمان به این استان سفر می کنند بیمه سلامت برای 40 درصد این بیماران خدمات ارائه می دهد.

وی تصریح کرد: در کمترین زمان ممکن عملیات اداری و تعویض دفترچه و مشکلات بیمه مراجعین با کمک شبکه دولت و از طریق اینترنت انجام می شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد گفت: استان یزد از سال 84 تاکنون طرح پزشک خانواده روستائیان را اجرا کرده و با توجه به زیرساختهای مطلوب برای این طرح، نسبت به استان های همجوار موفق در اجرای طرح پزشک خانواده در کشور است.

دریجانی بیان کرد: 73 پزشک، 53 ماما و 63 داروخانه تحت نظر پزشک خانواده روستائیان فعالیت دارند.

وی با اشاره به سطح تعهدات دارویی بیمه سلامت اظهارداشت: با تشکیل بیمه سلامت 200 قلم داروی مهم و گرانقیمت برای بیماران صعب العلاج با 10 درصدفرانشیز در نظر گرفته شده که شاخص ترین آن داروی انسولین قلمی برای بیماران دیابتی است.

مدیرکل بیمه سلامت استان یزد بیان کرد: 1200 نفر در استان با عنوان بیمار خاص داریم که زیرپوشش بیمه سلامت هستند وبا داشتن کارت هوشمند وبیمه  بطوررایگان به آنها خدمات می دهیم.

به گزارش مهر؛ در استان یزد 193 هزار نفر زیرپوشش بیمه روستایی،110 هزار نفر بیمه ویژه کارمندان و29 هزار نفر از بیمه سایر اقشارکه شامل ایثارگران وخانواده های شاهد هستند بهره مند هستند.

کد خبر 1811276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha