پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ بهمن ۱۳۹۱، ۱۰:۱۴

سید محمد حسینی:

دشمنان درصدد هستند تا توجه انسان را از قرآن منحرف کنند

دشمنان درصدد هستند تا توجه انسان را از قرآن منحرف کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شب گذشته 19 بهمن ماه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره‌ بین ‌المللی قرآنی آیات گفت: امروزه دشمنان اسلام و قرآن با ایجاد هیاهو و سرگرمی ها و ساخت برخی سریال های غربی در تلاش هستند تا توجه انسان را از این کتاب آسمانی منحرف کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته 19 بهمن ماه در مراسم اختتامیه دومین جشنواره‌ بین ‌المللی قرآنی آیات به ارائه سخن پرداخت و با بیان اینکه خوشحالیم که جشنواره قرآنی آیات که در ابتدای راه هست توانسته در ایام دهه فجر در کنار جشنواره های فیلم، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی، مد و لباس اسلامی و شعر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه  قرآن کریم منبع بی انتهایی است که هر کسی به قدر توان و ظرفیت خود از آن بهره مند می شود، افزود:  با توجه به آیه 143 سوره اعراف قرآن کتاب با عظمت است اگر بر طبق آیه ای که تلاوت شد قرآن بر کوه تجلی می کرد، کوه متلاشی می شد. کافران وقتی می خواستند قرآن را معرفی کنند می گفتند اینها اساطیرالاولین است، اما مؤمنان می گفتند قرآن سراسر خیر و برکت است.

حسینی با بیان اینکه قرآن برای هنرمندان پیام های بسیاری دارد و همه می توانند از قرآن کمک بخواهند، اظهار داشت: قرآن کریم آنقدر هنرمندانه مطالب خود را بیان می کند که حتی کفار برای اینکه پیام قرآن به آنها نرسد، انگشتان خود را در گوش خود می کردند تا قرآن را نشنوند. امروزه هم دشمنان اسلام و قرآن با ایجاد هیاهو و سرگرمی ها و ساخت برخی سریال های غربی در تلاش هستند تا توجه انسان را از این کتاب آسمانی منحرف کنند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه سخنانش تصریح کرد: وقتی شخصی به قرآن متوسل می شود علاوه بر اینکه قرآن به او پاسخ می دهد دشمنان اسلام را هم به چالش می کشد مثل کارهایی که علامه امینی، علامه طباطبایی، شیخ آقابزرگ تهرانی، علامه سیدمحسن امین و ... انجام دادند و فرق رجوع عالم به قرآن با رجوع مردم عادی در همین مطلب است.

وی با بیان اینکه وقتی شبهه ای و موضوع ناروایی نسبت به اسلام مطرح می شود همه مسلمانان آن را محکوم می کنند، اظهار داشت: ولی فقط علما هستند که با استناد به آیات و روایات پاسخ آن شبهه را می دهند و در کنار آن با استفاده از مواضع عقلی، موضع شخص را نیز به چالش می کشند و به صورت فعالانه پاسخ می دهند.

حسینی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه امروزه غرب دچار بحرانهایی است، گفت: همه ساله همایش هایی را برگزار می کنیم که سینماگران غربی که به وضع موجود و نظام سلطه غربی منتقد هستند به ایران می آیند و از هالیوود و نقش صهیونیسم و از اسلام هراسی که در غرب هدایت می شود انتقاد می کنند. 

وی با اشاره به آثار دریافت شده در جشنواره آیات گفت: دومین دوره از جشنواره قرآنی آیات در 22 رشته برگزار شد و مجموعا 60 هزار اثر قرآنی، شامل هنرهای دستی، نقاشی، تئاتر، پیامک، دل نوشته، خبر قرآنی، نرم افزار و ... به دبیرخانه ارسال شده است و دوره سوم این جشنواره با میزبانی تمامی استانها برگزار خواهد شد.

کد خبر 1811704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha