به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد کاظمی عصر جمعه پس از شکست تیمش در برابر فولاد خوزستان در اهواز در نشست خبری پایان بازی اظهار کرد: در ابتدا لازم می دانم درگذشت رضا داوودی پیشکسوت فوتبال استان خوزستان را به همه مردم این استان و جامعه ورزش تبریک بگویم.
کاظمی عنوان کرد: در این بازی هواداران فولاد شرایط مناسبی برای ارائه یک بازی خوب برای دو تیم ایجاد کردند که به نظر من این شرایط باید برای سایر ورزشگاه ها هم الگو باشد و این شرایط به کل فوتبال کشور سرایت کند.
سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان گفت: متاسفانه بازیکنان ما از دقیقه 90 به بعد دچار نوعی ترس می شوند و این مشکل باعث می شود در این شرایط گل دریافت کنیم به گونه ای که امروز در برابر فولاد نیز در دقیقه 93 گل دریافت کردیم و بازی را باختیم.
کاظمی در خصوص آینده تیمش در لیگ برتر نیز عنوان کرد: ذوب آهن 100درصد در لیگ برتر می ماند و پتانسیل آن را هم دارد. ما جلوی این همه تماشاگر توانستیم خوب بازی کنیم اما متاسفانه با بدشانسی، موقعیتهای خوب خود از دست رفت.
اخراج " فوفانو " باعث شده بود تیم ذوب آهن از دقیقه 75 بازی را 10 نفره دنبال کند. با این برد تیم فولاد برای هفدهمین بار پیاپی طعم شکست را تجربه نکرد و جایگاهش با 45 امتیاز در رتبه سوم جدول تثبیت شد. ذوب آهن نیز با 22 امتیاز درهمان جایگاه پانزدهم لیگ باقی بماند.
نظر شما