پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۹:۰۶

چمران:

مسئولان متحد باشند/ فریاد استکبارستیزی ملت در 22 بهمن

مسئولان متحد باشند/ فریاد استکبارستیزی ملت در 22 بهمن

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس شورای عالی استانها با تاکید بر ضرورت حفظ اتحاد مسئولان اظهار داشت: ملت ایران در 22 بهمن فریاد استکبارستیزی سر می دهند.

مهدی چمران در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پیام دوم راهپیمایی 22 بهمن امسال نشان دادن اتحاد و وحدت مثال زدنی ملت در مسیر آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی و رهبری و تجدید میثاق با امام راحل است.

وی تصریح کرد: قطعا مردم برنده اصلی حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن امسال هستند و نشان خواهند داد که ما منسجم و متحد هستیم.

چمران گفت: مسئولان نظام از هم اکنون از ملت همیشه آگاه و هوشیار ایران اسلامی که در شرایط حساس کشور در صحنه هستند، یاد بگیرند و آنها منسجم و متحد باشند.

وی اضافه کرد: اتحاد و انسجام مسئولان نظام با هم مردم را بیشتر امیدوار و سبب پیروزی بر تحریم های نابرابر خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه پیام 22 بهمن پیام روشن و صریحی به همه بدخواهان نظام و انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: پیامدهایی که با پیروزی انقلاب اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه و موج الگوگیری از انقلاب اسلامی ایران به راه افتاده جهانی شده و این وضعیت دشمنان را به وحشت انداخته است

چمران گفت: حمایت پرشور ملت آگاه ایران در روز راهپیمایی و جشن انقلاب در 22 بهمن امسال به تحریم کنندگان  نشان خواهد داد که با وجود تحریم های نابرابر آنان از مواضع انقلاب و رهبری جدا نخواهد شد.

وی افزود: حضور ملت ایران در راهپیمایی امسال 22 بهمن در مسیر پرافتخار حرکت انقلاب اسلامی بارز وگویار خواهد بود و این امر با تشدید تر شدن تحریم های فلج کننده به قول آمریکایی ها و همفکران آنان سبب جدایی ملت از مواضع انقلاب و رهبری نمی شود.

چمران ادامه داد: ملت هوشیار و با بصیرت ایران اسلامی هیچگاه با زور و تحریم و فشارهای اقتصادی سست نخواهند شد و در 22 بهمن و راهپیمایی تاریخی این روز متحدد و یکصدا خواهند بود و فریاد مرگ بر استکبار را از جان سر خواهند داد.

کد خبر 1812194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha