پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۲:۵۴

دقیقی:

میز خدمات و ملاقات مردمی با استاندار قزوین برگزار شد

میز خدمات و ملاقات مردمی با استاندار قزوین برگزار شد

قزوین- خبرگزاری مهر: دبیر شورای اطلاع رسانی قزوین گفت: با حضور احمد عجم استاندار قزوین، میز خدمت با هدف ملاقات حضوری مردم با عالی ترین مقام اجرایی استان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی صادق دقیقی در این باره اظهارداشت: در راستای برقراری ارتباط مستقیم با مردم و فراهم کردن شرایط دسترسی آسان شهروندان با مسئولین و مدیران خدمتگزار در سی و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی میز خدمت  مدیران دستگاه ها بویژه استاندار قزوین تشکیل شد.
 
وی افزود: این میز در محل نمایشگاه دستاوردها و خدمات نظام جمهوری اسلامی در استان قزوین در روز 19 بهمن ماه تشکیل شد.
 
سرپرست اداره روابط عمومی و امور بین الملل استانداری تصریح کرد: در جریان این ملاقات بیش از 150 نفر به طور مستقیم و رو در رو با استاندار قزوین دیدار وبه طرح  مسائل و مشکلات خود پرداختند.
 
وی بیان کرد: درخواست تسهیلات بانکی، کمک مالی و طرح مشکلات شخصی از قبیل اشتغال از عمده ترین مسائل و مشکلات ملاقات کنندگان با استاندار بود.
 
دقیقی، در ادامه از مشکل با دستگاههای اجرایی، مشکلات روستا، مشکل با شهرداریها، سرمایه گذاری و مسائل صنعت، خیریه و عام المنفعه به عنوان بخش دیگری از موضوعات و مسائل مطرح شده توسط شهروندان در جریان ملاقات با استاندار نام برد.

 
کد خبر 1812500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha