پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۱ بهمن ۱۳۹۱، ۱۴:۰۷

آمادگی پلیس برای برگزاری باشکوه راهپیمایی 22 بهمن

آمادگی پلیس برای برگزاری باشکوه راهپیمایی 22 بهمن

نیروی انتظامی با صدور اطلاعیه ای ضمن گرامیداشت روز 22 بهمن، اعلام کرد آمادگی کامل را برای برقراری نظم و برگزاری باشکوه راهپیمایی این روز دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر،در این اطلاعیه آمده است: 22 بهمن، یادآور خروش مقدس ملت غیور ایران علیه ظلم و ستم و طاغوت زمان، خلق حماسه‌ای ماندگار و تحولی عظیم در نظام فکری حاکم بر دنیا بود که به رهبری امام خمینی (ره) در تاریخ ثبت شد.

اکنون که در آستانه راهپیمایی بزرگ 22 بهمن قرار گرفته‌ایم ، ملت غیور و ولایتمدار ایران اسلامی آماده می‌شود که بار دیگر با حضور حماسی و بی نظیر خود تحت هدایت‌ داهیانه رهبر فرزانه انقلاب ،امام خامنه ای (مدظله) یاد، خاطره سلحشوری، فداکاری و ایثارگری خود را زنده نگه داشته و با آرمان‌های امام راحل خود تجدید عهد و پیمان کند.

در این اطلاعیه تأکید شده است: نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با تبریک این روز خجسته به محضر صاحب امر (عج)، مقام معظم رهبری امام خامنه ای (مدظله) و امت مسلمان ایران، ضمن حضور در این مراسم باشکوه، اعلام می‌دارد با بهره‌گیری از تمام توان و ظرفیت و آماده‌باش کامل در سراسر کشور و در کنار مردم، نظم و امنیت لازم برای برگزاری هر چه با شکوهتر مراسم راهپیمایی 22 بهمن را فراهم آورد.

امید است، سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی زمینه ساز طلوع فجری دیگر و ظهور ولی عدالت گستر جهان ، باشد.

کد خبر 1812622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha