به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر"، نصراللهي افزود : با توجه به مطالعه اي كه در تاريخچه برگزاري كنفرانس نساجي داشتم، حضور انجمن هاي مرتبط با موضوع كنفرانس را بسيار كمرنگ مشاهده كرده ام. در صورتي كه انجمن ها بايد بيشتر از صاحبان صنايع در برگزاري اين كنفرانس ها تلاش كنند.
وي تصريح كرد : نبايد در برگزاري كنفرانس هاي علمي هميشه دانشگاه پيش قدم باشد. انجمن هاي مرتبط با مباحث مختلف علمي و صنعتي بايد تمايل به برگزاري چنين كنفرانس هايي داشته باشند و از دانشگاه ها بخواهند در اين امر سهيم باشند.
نصراللهي افزود : با توجه به تغيير و تحولاتي كه در صنايع ما در حال به وقوع پيوستن است برگزاري اين كنفرانس ها مي تواند بسيار مفيد واقع شود.
وي در پايان يادآور شد : در وزارت صنايع استراتژي توسعه صنعتي در حال تدوين است كه اين استراتژي از پيش نويس هاي مختلفي تشكيل شده است. يكي از اين پيش نويس ها به صنعت نساجي مربوط مي شود. اين پيش نويس ها به دانشگاه هاي معتبر كشور كه رشته نساجي در آنها داير مي باشد فرستاده خواهد شد تا اعضاي هيئت علمي دانشگاه ها اين پيش نويس را مورد ارزيابي قرار دهند.
نظر شما